Busy

Var ett bra tag sen jag skrev sist, men som vanligt har jag varken tid eller ork till de!Finns ju viktigare saker att sysselsätta sig med.
Den här helgen som har vart har de hunnits med massor faktiskt. En ledig helg kan betyda så mycket ibland!

under lördagen hann ja:

*Felicia o ja slog in paket o gick in o väckte pappa o hade födelsedagsfirande i sängen
*Felicia hade en liten olycka som nästan fick mig att svimma, berättar mer om det senare.
*Jag storhandlade med mormor. ett tips,dra o handla klockan 9 en lördagsmorgon, inge folk!!;)
*Vi storstädade hela lägenheten.
*Samtidigt som jag sprang upp o ner i tvättstugan. (fick en tid en lördag,helt otroligt!)
*Flisan åkte iväg till farmor för en liten övernattning.
*J och jag tog reda på tillfället och gick ut och åt en mysmiddag på Centro.
*Avslutade kvällen i soffan framför fotbollen. (Okej jag drog igång en film i datorn, palla fotboll.)

Söndagen var tanken att jag skulle toksova ut, eftersom sovmornar för mig är lika sällsynta som elefanter på gatan här i Sverige är. Men självklart,sönderstressad o så uppe i varv som man är vaknade ja halv 7! Eller ja halv 8 vart de ju me tanke på att man ställde om klockan. (som ja såklart glömt)
Men sen spenderade jag många timmar bara liggandes på soffan. De minns ja ärligt talat inte sist jag gjorde. Att kunna ligga i lugn o ro avslappnad, de händer typ aldrig! Sen kalasade vi för Jocke också, när flisan kom med farmor o resten av släkten!En trevlig söndag kort o gott.

Idag har jag hunnit slå upp ögonen 06.45 av väckarklockan för att springa ner i tvättstugan!(IGEN!) För en av maskinerna därnere va såklart trasig så fick ta en tid idag me så allt blev tvättat. Och mamma har vart här o hälsat på, vi haar småpulat lite me allt möjligt. Jag tog tag i diskberget från gårdagens kalas+middag.
Flisan och jag har ätit pannkaka till lunch, och om nån timme är de dags att röra sig mot dagis. Så tokigt att jag börjar jobba klockan 16 och hennes far slutar klockan 17. Så blir lite korta tokiga dagar på dagis då.. Men inte henne emot, hon älskar dagis!=)
Så jobbas ska de göras ikväll med. Usch så segt att när dagen börjar närma sig slut, då ska jag börja jobba,när alla andra slutar! Men bara några timmar,så de funkar=)

Kanske ska förklara olyckan och min nästan avsvimning.
Vi var inne i sängen o hade födelsedagsfirandet och Flisan klättrade runt (som alltid) och jag tjatade på henne om att man får inte, och plockade ner henne hit o dit. Rätt som de va hade hon klättrat upp på lite saker och for lika snabbt ner igen, rakt in i sängramen!! Hon slog bakhuvudet i trähörnet på vår säng! Hon skrek som en galning o jag plockade upp henne för o trösta, som vanligt la jag handen runt huvudet på henne o gungade o allt sånt där.. Så känner jag..att handen blir blöt? Jag tar bort handen och ser blod!!Som den nervösa o oroliga människa jag är, får jag total panik! jag känner hur huvudet börjar snurra o ja börjar se suddigt..jag höll på o svimma! Som tur var satt jag ner så det avtog.. Under tiden gungade jag felicia som nu blivit tyst frma o tillbaka "det är ingen fara de blir bra" upprepade ja 1000 ggr,mer för min egen skull än hennes. Som tur var har vi Jocke som e lite lugnare än mig, som hunnit fixa fram lite blött papper o börjat torka av skruttans huvud. Efter mycket tittande o tvättande kunde vi se att jacket inte alls var djupt. en himla tur de!
Och ett par minuter senare lekte Flisan på som vanligt, Jag däremot var skakis en timme eller nåt. Jag måste gå nån kurs.."Hur man agerar lungt vid olyckor o andra nödlägen" eller nåt sånt!
Men de är hemskt när de händer nåt med min prinsessa..men svimma, de vore ju itne så bra!
Så slutsatsen e att jag är en orolig nervös,panikslagen mamma! ;P

nehe nu ska lite annat fixas..men först såklart:


Stort Grattis till dom nyblivna föräldrarna!!
Äntligen!!
Och välkommen till världen till de lilla livet!=)
<3



♥♥♥

Jag vill jag vill jag vill!

Tänk om allt bara kunde bli som man ville?
Vad jag vill? Jag vill ha vår!!!
Nu är jag riktigt trött på snö o slask. Jag vill ha sol, jag vill slippa frysa, jag vill slippa blöta fötter,jag vill inhandla ett par coola solbrillor att njuta av vårsolen i!
Tiden går fort, vi är redan inne i mars, men lite fortare får de gärna gå. För jag vill ha sol och värme nu!

Händer inte så mycket förtillfället direkt. Därför jag är så dålig på att skriva. Det och att jag aldrig orkar, dåligt av mig ja vet!
Idag var vi iaf iväg och kollade på en lägenhet. Jag avlider om ja inte får en tvättmaskin snart. Alltså behöver vi ett nytt hem,för här finns de ingen plats för en. Behöver större överhuvudtaget, blir lite trångt här faktiskt.
Men lägenheten vi tittade på idag var inget för oss. Nej nej, minimala sovrum och badrum. fast köket var rena drömmen, typiskt!! Men men..förr eller senare hittar vi det perfekta hemmet!=)

I helgen är det en ledig helg!Underbart! Lördagen ska vi starta me lite storshopping. Mina sötnötter har gjort sig förtjänta av lite nya fina kläder tycker ja:) Sedan ska vi till min mor och far! Äntligen, var otroligt länge sedan jag var där. Och ja jag är 23 år gammal, men jag saknar faktiskt min mamma! Världens bästa mamma♥
Jocke ska också få sin julklapp då förhoppningsvis. Min superduktiga kusin ska få tatuera honom lite var de tänkt! ;P

Sen måste jag ju säga till bebis där inne i T´s mage, jag förstår att du har de jättevarmt o mysigt där inne i mammas mage. Men vi här ute vill gärna träffa dig så kom ut nu!! =) Som jag längtar! Vill mysa med bebis. Men min längtan är nog ingenting emot de blivande föräldrarnas ;)
Jag har sista tiden vart chockad över hur min lilla tjej kunnat blivit så stor så fort, kan man inte få krympa henne lite bara?
Fast den här tiden är härlig, hon är helt underbar med sina roliga uttryck♥

Och slutligen ska jag avsluta med ett stort GRATTIS till Elin!! Gud vad kul! Jag är så glad för din skull! =)

Nepp nu ska ja kika lite mer lägenheter sen är de dags för Criminal Minds. Förmodligen ett av världens bästa tvprogram!
Och btw, Jag älskar våran nya digitalbox♥





♥♥♥

En tanke

Varför slutar det aldrig snöa? Varför kommer aldrig våren?


bara en tanke såhär innan jobbet...

Mars Mars Måne!!

Februari är redan över och vi är nu inne i Mars, det är sinnessjukt  vad fort tiden går.
Men det är bara Tisdag på den här veckan och jag är redan slut. Helt ihjäl ärligt talat. kroppen värker, huvudet värker, ögonen kämpar med att hålla sig öppna. Jag är dödstrött helt enkelt.
Det är delvis våran älskade dotters fel, hon har fått för sig att nuförtiden ska man vakna klockan 5, varje morgon!
Det är inte kul att vakna varje morgon runt 5 snåret av att en liten sötnöt hoppar runt i sängen hos en, kör upp ett gosedjur i näsan, eller varför inte (den värsta väckningen av alla kommer här: )  dammsuga hela våran säng med sin leksaksdammsugare. Det inköpet ångrar jag verkligen, den har ett hemsk brummande ljud, och hjulen gnisslar tillräckligt för att väcka döda.
Så det är tur att hon i övrigt är världens finaste, för de tidiga mornarna hade tagit död på mig annars.
Ett annat stort bidrag till min extrema trötthet är helgens stora brist på sömn.
I fredags var det ju dags för den efterlängtade personalfesten. Och jag måste säga att, det vart succé! Vi hade galet kul hela gänget, vi drack galet mycket alkohol, och vi dansade galet mycket. Låter som ett rejält krogbesök. Men så var inte fallet, vi körde på eget race och höll oss på jobbet. (Förutom en liten avstickare till swesafe,för att sedan vända tillbaka rätt fort.)
De går faktiskt att skapa egna dansgolv. Och vi ägde vårat!
Så om nån gick förbi och undrade vilka puckon som står o dansar mitt i natten på detta lite udda stället, så är det lugnt, det var bara vi.
Kvällen vart iaf väldigt lyckad och jag hade så otroligt kul. Så härligt med arbetskamrater man kan ha sådär galet kul med! ;P
lördagen vaknade jag till liv runt 10 snåret, då felicia sov hos mormor o morfar o J var på fotboll var jag ensam. Så i min ensamhet spenderade jag förmiddagen i sängen, helt övertygad om att jag skulle dö. Mina enda tankar dessa timmar var, "Jag dör, jag kommer faktiskt att dö!" och " Jag föder hellre ett helt fotbollslag än mår såhär"
Ja, jag hade faktiskt glömt (erhm, förträngt?) hur det är att vara riktigt bakis.
Men tur nog lyckades jag somna om nån halvtimme innan Felicia kom hem igen, strax efter lunch. För att sedan vakna upp o må prima! Nja, i stort sett iaf. Var väl inte så värst pigg, men baksmällan vart borta som i ett mirakel. tacka gudarna för de!
Sedan var det dags att jobba natt. Vi var ett inte alls så särskilt piggt gäng som jobbade, vissa värre än andra haha. ;P
Det var en trälig natt,med mycket trötthet och väldigt mycke irreterande människor. vissa mycket mer irreterande än andra. Hur är människor funtade egentligen?

Gårdagen spenderade flisan och jag med bus o lek hemma, tills det var dagisdags för henne på eftermiddagen. Och jag hann med en snabbfika hos E innan jobbet! Äntligen! Som jag hade väntat på o träffa den bruden. Det ska göras om,mycket oftare hädanefter om jag får bestämma! Och nu har jag lovat att tala om hur duktigt, och i äkta hemmafrustyle,hon hade bakat en jättefin kaka tills jag kom! ( som hon absolut inte använde färdiga produkter a´la shakenbake till att göra! haha ;P) Den var jättegod! Livade upp hela min vanliga måndag =) Tack för fikan darling! :)

Jag har nu insett att jag måste uppdatera bloggen oftare, så det slipper bli sånna här superlånga inlägg som ingen pallar läsa. Jag lovar och svär (håller upp högerhanden) att jag ska göra ett rejält försök att uppdatera oftare!
men nu är det dags att invänta de desperata hemmafruarna!


♥♥♥


RSS 2.0