Modig!

Jaa idag känner ja mig lätt modig!
Jag var o fikade helt SJÄLV! Mobbat tänker ni då? Ah de tänkte jag med.. Men fan vad skönt! Nu när de är galet svinkallt ute o man har lite tid över mellan 2 saker vill man ju inte gå runt på stan o frysa asset av sig. Och jag har alltid tänkt att NO WAY! att ja går o fikar själv! Men idag kände ja att de va dags o ta tag i min "rädsla" för ensamfikan. Så jag tog en tidning o en kopp kaffe. Helmysigt! När man läser en tidning hemma.. kan man ju inte slappna av helt för då finns de så mycke annat man borde o vill göra. Typ städa, diska, tvätta, kolla tv, datorn o sånt grejs. Men att sitta på ett fik själv, då har man liksom inge mer o välja på. Haha nu låter jag helt mobbad o frälst. Så är inte läget, jag har bara insett att man kan slå ihjäl lite tid ensam också.

Jag har tänkt på en sak. Vad är poängen me hela den här "Dagens outfit"-grejen som majoriteten av alla bloggare pysslar me?
Alltså jag kan förstå typ, Blondinbella. Hon nämner ju vart hon köpt sakerna minst 20ggr så de är väl säkerligen nån form av reklam o sponsring i de hela. Då förstår jag. Men att helt vanliga "ickeoffentliga" människor gör de? Liksom vem bryr sig egentligen om vad jag hade på mig på stan idag? Förmodligen ingen. De enda som händer är att ni bjuder på gratisreklam. Grattis! Dagens goda gärning!
Men jaja alla är vi olika, fritt land de här sägs det. ( inte alla gånger de märks, eftersom man stöter på blogg-krig härovar mest hela tiden) Men jag skulle bra gärna vilja veta syftet? Vet ni det,tveka inte att slänga in en kommentar.

Elin sa en skön sak nyss. Lite fritt citerat lät de ungefär såhär " Fan jag är typ ingen tjej, jag har nästan bara KoRn på datorn!!Vilken tjej har de?" ( info för er som inte vet. KoRn är ett band. Hårdrock/metal va de nu går under för genre, inte helt säker)
Mitt svar där är, JAG!! jag har  massa knasmusik som inte passar i en tjejs spellista. För jag tror att till o me den mest inbitna emotjejen har minst en liten bölar låt av typ Britney Spears el liknande. (även killar men finns inte en chans att dom erkänner de!!)
Fast såklart även jag har såna där pinsamma låtar. Som man skämms över att man har, o plockar bort ur spellistan om nån kmr på besök.  Men jag har även sjukt mycke sånt som de flesta (jag säger flesta för finns massor som är som jag & Elon viking med!!) tjejer bara skulle rynka på ögonbrynen o fråga om högtalarna är pajj för de skrålar så mycket!

Nu hoppas jag folk inser att jag inte drar alla människor över en kant utan de är mina funderingar som spekulerar fritt. För de är ju som sagt ett fritt land.
Nu skulle jag gärna vilja att ni skriver bland kommentarerna, vilken låt har du i din spellista som du skämms över? Och gärna gömmer! För jag vet det, alla har iaf en ;)
Jag erkänner min, jag har Bubbels låt! Rock the world. Det är pinsamt, tycker jag. Men hey, den e söt o man blir glad av den. Perfekt städlåt!

Så nu har jag lämnat ut mig, mina rädslor o pinsamheter på ett ytligt plan. Ungefär de en blogg går ut på, i mina ögon.
Så nu ska jag göra nåt lite vettigare!
(Okej jag erkänner, jag ska vila, för jag e toktrött!! ;P)

Lite hjälp!

Gå in på länken här nedan o bli medlemmar ! =)


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=117004

Taaack ;P

Gillar!

Jag gillar Elins härliga uttryck om Precis allt! haha ;P "Gillar att..." Framför precis allt! Härligt positiv du är liksom ;)

Pallade aldrig me någon update igår, Flisan kom hem tidigt o så va ja rätt trött efter fredagen!
Va iaf en riktigt najs kväll i fredags!
Vart dock lite färre en va som var tänkt från början.. Jag Elin & Carro! Men vi hade askul!
Tog däremot en sisådär 100 år innan vi kom igång..för de va nån som va sååå seg ;)
Men de är okej, eftersom du faktiskt jobbat! haha
Men elin vart nojjig över groggvirket och va tvungen o ringa o kolla.. "ja vååågar inte, nee kan man ringa såhär dags?Vååågar inte "
O så lite Nybron på de, mycket mycket folk! som vanligt en löningshelg såklart...och att harrys kör sitt 30+ gör inte att de blir mindre folk på nybron direkt! =P
Men de va kul, gaaalet goda drinkar drack vi, duktig bartender de där! Typ glass i ett glas me sprit i? Muuuuumms! =D

I övrigt har de bara vart en seg helg de här, bus o mys med flisan o sådär. Den busungen är förövrigt inte riktigt klok!!
Hon har då ej ärvt mina "feg-gener" iaf! Hon kommer bli typ cirkusartist eller "stuntman" eller nåt liknande.. Idag gav hon mig nästan en hjärtinfarkt då ja titta till ut i vardagsrummet där hon höll till förtillfället.. då står hon På bordet och HOPPAR över till soffan! På de där hundradelssekunderna de hoppet tog hann jag se värsta livsfarliga olyckan med blod,ambulans,sjukhus o hela köret framför mig! Som tur var gick de hela bra o hon landa mjukt i soffan. Dock bara för ett par sekunder innan ja lyfte tag i henne o försökte me gråten i halsen skälla på henne o få fram att så får man absolut inte göra! Gick inte så bra tyvärr, jag var bara glad att hon undvikit den där otäcka olyckan jag just sett framför mig, så hade problem att skälla ordentligt. Heltokiga unge! Mamma älskar dej prinsessan, men lite lugnare kan vi väl vara?!;P

nehe jag är ur bloggform känner jag. Vet inte vad jag ska skriva.. så lägger nog ner de här för nu o går o inväntar "Greek" ist..

Men en sak...:

Elin!! Vart tog min update vägen??? ge mig ge mig ge mig!!! ;P

   Heeeeejrå!

Fullbokad Fredag!

Japp, redan igår hade jag en fullbokad o välplanerad Fredag framför mig.
Mina planer gick åt skogen. Dock av en bra sak, ja måste hoppa in o jobba några timmar på hotellet! Jobb är ju aldrig fel, så var bara o ändra om planerna. Plocka bort lite saker, ändra lite saker o sådär. Så nu är jag nog tillbaka till en ny, bra plan! Fullt upp hela dagen !
Flisan har som tur är blivit frisk från sin ögoninflammation, så idag vart de dagis för hennes del. Det var stor lycka de "Baaaaaaneeen!" (Barnen alltså:P)
Och ikväll får hon åka till F&F o ha lite mys. Mamma här i huset ska förtära lite alkohol! E måste ju få fira sitt tentainlämnande! Såååå duktigt gjort av dig tjejen ;P Och jag jobbar alla mina barnlediga helger, men som tur är vill både flisan o farmor umgås me varann :)
Och just, jag ska fira att jag fick en så mycke bättre lön än ja trott! Jag ska även belöna mig själv för de på måndag med lite nagelfix. Najs!

Så nu bär de av för o hälla upp kaffe! (ja det är ungefär det jag gör, äkta hypersvårt arbete va? ;P)
Sen ordna alla ärenden som ska fixas! Neej Elin, ja ska inte glömma systemet! Ja va bra nära, men ska försöka komma ihåg de ;P
Sen stäääda, de behövs alltid känns de som. Men idag blir de ju förmodligen lite förfest här. Ska bli asroligt! Duktiga E, 2 heeelmysiga tjejer till, o ännu en tjej som jag aldrig träffat men bara hört gott om! =)
Shiit hur ska jag hinna allt de här och dessutom se sådär najs ut som man ska, när man ska ut o svänga sina lurviga?
Ah jag kan ju börja me o skutta upp på cykeln o åka o jobba dom där timmarna! :P

Så de va allt för mig för nu! Möjligt me en update imorn, om jag orkar! :P

Heeeeejrå!

Efterlysning!

Vi efterlyser Felicias kära Ove!
Han är försvunnen sen i söndags, all hjälp uppskattas!!
;P







Ögonkladd och bröllopsplaner!


Japp, jag trodde vi hade sluppit undan den elaka ögoninflammationen som cirkulerat på dagis. Men nehepp, igår ringde dagis o jag fick hämta en liten skrutta me massa kladd o klibb i ögonen. Lilla pluttan min. Snorigt och hostigt är de med, dock är hon lika pigg som vanligt så de är skönt de! Ingen feber eller sånt..:)
Så imorse vart de o ringa doktorn. Efter att lillskrutt och jag fått oss en morgonprommis. För jag (orginalblond som man e) hade glömt köpa cigg!
Och vi hade tur o fick tid redan i förmiddas, hos vår danske husläkare som ja inte förstår ett ord av. Kul liksom.
Men det gick bra, Flisan var asduktig och satt helt stilla så han fick kika på allt som som skulle kikas på. (Och jag förstod honom! Inte allt, men tillräckligt mycke för o veta vad som var fel när vi kom därifrån)
Så vi fick ögondroppar utskrivna. Men eftersom de va tvär tomt i våra skåp när barnbidraget kom o ja shoppat upp alltihopa (Observera fyllt skåpen med mat och blöjor :P) Så vart de lite problem att hämta ut de. Tur att ja har världens bästa pappa som ställer upp o lägger ut! Så medans vi vänta på att han kunde komma o ge oss pengar gick vi o åt lite lunch me Flisis far..O sen till apoteket o hämta ut dropparna.. Sjukt vad medicin kostar?? Okej nu va just de här inte så värst dyrt..men överlag liksom, svindyrt ju! Men ah..kostar väl en hel del att framställa o tillverka? aja nog om de:P

Angående bröllopsplanerna.. Jag ska..Inte gifta mig! hehe nee självklart inte. Men jag ska däremot vara tärna!! :D
Ska bli riktigt kul!! men guud så läskigt..kommer va skapligt nervo! Ett stort grattis till den blivande bruden..min kära kusse! :)
Hade lite småprat om va hon har för tankar me färger o sånt..o de låter bra!:) Bara ja inte måste va iklädd en såndär knallrosa bakelse liknande klänning så! Men det var lungt..som tur var haha! ;P

Jahaja..jag hoppas på att min prinsessa snart e helt frisk o slipper kladdandet. Tycker så synd om pluttan. Saken blir ju inte bättre av att de är ännu mer tänder på g.. kraken! :P

Ah neee nu ger jag upp..de här inlägget har tagit mig ca en timme att skriva. Bara för att ja ska göra så mycket annat samtidigt.
 Heeejrå!



Morgonmys i mammas säng! :)
<3

[ Med på bilden: Ove innan hans försvinnande. Förmodligen sista bilden på honom i behåll.
Vet ni något, ring oss. ]





Jag vet

Jaa jag vet att ja inte e den mest aktiva bloggaren som finns. Men jaa jag har väl annat för mig helt enkelt! haha =)

Igår va de äntligen den där lördagen T väntat så mycke på! haha hoppas du vart glad o nöjd! de va mycke trevligt iaf, god mat o allt :)
Sen va de dags för o jobba natten..usch fyyyy ja va så galet trött att ja trodde aldrig ja skulle överleva. Men de gick bra, va helt okej me folk så rulla på skapligt. Men heeelt sjukt vad dimmigt de var sådär vid 4 snåret när jag ja cykla hem. Såg knappt en meter framför mig, läskigt värre!

En otroligt glad nyhet fick jag igår med... Usch är man så vuxen att man helt plötsligt ska få börja gå på bröllop?! Whaaat liksom!!? :O
Men så kul..stort grattis till er! har man hållt ihop så länge e jag inte förvånad!:) Vart nästan lite tårar där i telesamtalet..haha jag e blödig i know! men när de kmr till bröllop då kommer ju tårarna automatiskt ;P

saknar mitt lilla hjärta massor!! usch! har iaf kikat lite på henne i webcam..haha lilla sötnosen! E ju bara så otroligt söt, skruttis min! Imorn är du hemma igen iaf! <3

Gav mig på att färga håret igår också.. va så blekt o urtvättat så ja tänkte "hey ja slänger i en mörkbrun färg så blir allt lite jämnare" ist för mina 7000 olika färger de va i håret innan..
Jojo,, jämt vart de iaf! Men inte vart de mörkbrunt.. de vart SVART!! ;O
O herremingud, paniiik paniiiik! Men när ja lugnat ner mig lite, fixat o donat lite och fått lite egoboost av en kär vän så insåg ja att...tjaa så farligt va de ju inte! vart ju helt okej iaf ! :)

Upptäckte en sak igår.. Det e toknajs o städa efter stängning till Dolly parton på högsta volym! Haha hennes "Joline" på högsta volym fick fart på mig trots att klockan var efter 3 på natten och jag hade kunnat somna ståendes.
Man lär sig nåt nytt varje dag ;P

Finns mycket i huvet o runt omkring nu, är dock sånt som jag aldrig skulle drömma om o skriva ut här, en offentlig blogg på nätet där alla kan läsa? Naae då är jag inte särskilt privat av mig.

Neeehe..om man skulle orka sig iväg till affären? Tvärtomt på precis allt här hemma, så dags för en liten handling.
Sen ska jag nog tillbringa dagen i sängen, möjligtvis soffan, och så framför datorn med såklart. Spela lite ska jag göra sen med tror ja..! :D
Skönt me en tokslapp dag, ja e trött som satan idag med!
Fast möjligtvis har ja ju en dejt med E?! Ah får väl se hur de blir, vore skoj iaf! :)

Nehe de va allt för mig just nu..

Heeeeejrå!



Nya hårfärgen...helt okej va? ;P

Kallt


Det är verkligen sjukt kallt nu! Hösten kom galet tidigt...usch usch! Så nu är de dags för massa kläder på mornarna innan dagis,burr säger ja bara!
Flisan har iaf blivit frisk nu, skönt att lillstumpan mår bra. Så nu är de dagis som gäller, tur de, för hon älskar verkligen att vara på dagis!
Idag fick ja inte ens nån hejdå kram&puss, utan hon satte full fart ut till dom andra barnen, gungorna, cyklarna och allt va de nu är! :)
Jag själv är dessvärre fortf tokförkyld.. de suger!! Men ja måste jobba imorn..i need it!

Helgen o början av veckan har bestått av bus o lek med flisan. Usch va hon blir uttråkad av att bara va hemma, hon har nästintill bokstavligt talat klättrat på väggarna. Dessutom har hon en irreterande vana när hon har tråkigt, det är jagharingetattgörasåjaggöralltjagkanförattirreteramamma! Världens sötaste unge, men hon kan verkligen jävlas! Häromdan vägra hon sova middag, så ja gick in til henne för att ta upp henne. När jag kmr in har hon plockat av sig alla kläder+blöja och lagt i en fin hög i fotänden av sängen. Och sen tydligen satt sig på sin kudde,gogge(snuttefilten) och sin mjukisråtta och kissat på alltihopa!! Tacka gudarna för att Ove klara sig iaf! Han tål ju inte maskintvätt!
Busunge, verkligen ett välplanerat bus... ;P

Saker o ting är lite som dom är just nu..mycke känns knepigt..men är kanske så hösten ska vara? Mycke tankar o halvdepp..de hör väl hösten till? I vilket fall vet jag att så småningom blir allt bra..
Har funderat o försöker planera min framtid lite granna..osäker på om en viss tanke kanske faktiskt går att genomföra..om jag verkligen vill, så går de ju såklart! Jag ska kika vidare på de o försöka få ordning på de..

Idag är de lunch me världens sötaste kusse på schemat! Hon e bara för go..hon ringde igår o de lät ungefär såhär:
"orkar du komma ner å äta lunch me mig imorn?"
- Njaa...taskigt me pengar :P
"men ja hade tänkt bjuda dig!! ja vill ha lite sällskap o så, så de är lungt ja bjuder!"
-aaha..men aah okejdå tack! :)
"ah bra då kommer jag o hämtar upp dig!!"
Underbart gullig va? Inte nog me att hon tänker bjuda på lunch, hon hämtar mig vid dörren så ja slipper cykla i de svinkalla vädret! Fantastiska människa! :)

Juuust..igår kväll donade Jag, världens mest otekniska människa, igång ett feting stort spel på datorn! Installera o hela kittet! Ja e väl för bra?! Okej ,med viss hjälp av min "datasupport" men iaf, ja tyckte ja va duktig som klarade de utan att de kom upp nå konstiga,skumma rutor om error eller nåt som alltid dyker upp när ja försöker mig på sånt ;P
Va askul o spela!! Inte spelat nåt på jättelänge...hade glömt precis allt! haha...men men de är kul o småspela lite på skoj :)

Nehe lite disk o dusch innan de är dags för den där lunchen då..

Heeeejrå!





Sjuklingar

Japp vi är sjuka. Mer eller mindre, it sucks!
Började igår när ja satt på Kfg, dagis ringer o ja får åka o hämta prinsessan.
Där ligger hon, o bara ligger rätt upp&ner i en vagn. Shit,de där e då verkligen inte likt min dotter!
Hon var verkligen jättejättedålig. Sov en stund när vi kom hem, sen kom hennes far o skulle leka lite.
Vart dock inte så mycket lek, skruttan va för sjuk. Hon satt mest i soffan hos nån av oss, lilla hjärtat mådde så dåligt.
Helt sjukt att de kan komma så fort, hon mådde prima när ja lämna henne på morgonen, vid lunch är hon helt ihjäl stackarn.
Ja själv hade kännt lite halvt på morronen att ja, en förkylning e nog på g. O japp ja fick rätt, under dan mådde ja bara sämre:P
Så vart bara mys på soffan hela dan.
Idag däremot va Flisan mycket mycket piggare! Förmiddan va hon lite halvdan. Men efter att ha sovit middag va hon helt sitt vanliga pigga glada jag. Dock lite uttråkad, va inne hela dan e verkligen inte hennes grej!
Så där vände de precis lika fort som de kom. Helkonstigt!!
Jag däremot, här har de inte vänt!
Sitter här o är toktäppt i näsan. Jag Hatar verkligen att va täppt! Får ju nästan panik av andnöden!
Kroppen värker, o ja usch, jag har mått bättre. Skulle dock kunna va värre, så ja hoppas de inte blir mer än såhär!
Skulle ha jobbat idag ju, men vart inget med det. Kände igår när min lilla ängel va dålig att ja verkligen inte klarade att ha nån barnvakt o va iväg o jobba om hon va så dålig.Även om barnvakten skulle vart hennes underbara mormor så nej de gick bara inte. Hade ja vetat att hon vart så mycket bättre så kanske. (jag är världens blödigaste o larvigaste morsa som oroar mig över precis allt).
Så tur att man har så gulliga arbetskamrater som ställer upp o hoppar in istället! Tusen tack till dig! :)

Åter till de där me o va en larvig morsa, ja det är jag verkligen! Är otroligt överbeskyddande o flippar ur över minsta lilla sår på ungen.
Jaa jag vet, barn ska upptäcka saker själva osv.. men ja kan bara itne se på när hon klättrar på nåt som ser lite smått ostadigt ut, och jaa även om de handlar om 5 cm ner till golvet. Så Kan ja bara inte låta bli o rusa fram o slita bort henne o hindra henne från detta minimala fall.
Finns de fler som jag?
Men jag har faktiskt blivit lite bättre nu, mot hur jag vart när hon va yngre. När hon va liten spädis, då kunde ja inte sova alls! Ja va tvungen o kolla så hon andades som hon skulle konstant när hon sov!
Dock kom en liten sväng av detta tillbaka igår när hon va så sjuuk..
Va inne säkert en gång var 20e min hela kvällen o kolla så hon sov lugnt och andades.
Det är bara för ja fått en otrolig noja för de där med feberkramper.
Usch är ju så otäckt!
Men de va lugnt, hon sov sött.
Usch måste sluta oroa mig så mycket..men hon är de finaste ja har, hon är mitt allt! Så självklart blir ja överbeskyddande o rädd om min fina prinsessa :)
<3

Näähä nu ska ja lägga mig o kolla klart på den otroligt spännande serien ja kollat senaste veckan.
Och kämpa för livet!! (andas genom min genomtäppta näsa)
Wish me luck!

Heeeejrå!

Volanger & störande tvätt!

Japp, jag börjar me o förklara de där med störande tvätt som inträffade igår.
Jag hade äntligen lyckats få mig en tvätttid (vilket är ungefär lika svårt som o få en gris o flyga i de här huset!) igår, ja kör igång o allt är frid o fröjd.
Jag kommer ner nån timme senare o ser att den ena maskinen hängt sig lr nåt, försöker öppna luckan, men den startar om. Okej tänker jag, den kör väl sista biten nu då.
När jag kommer ner nästa gång har samma sak hänt igen! Suck! De står nåt skumt på skärmen och det går fortf inte att öppna. Ja testar allt som går, av me strömmen på med strömmen..osv osv, men den startar bara om. Då min tvättid börjar ta slut får ja lov o ringa fastighetsskötarna. Vilket lät ungefär såhär:
- "hjäääälp mig, tvättmaskinen e trasig ja får inte ut mina kläääääder!"
Med min typiska extremt gnälliga eskilstunadialekt.
Det suckas lite på andra sidan tråden men dom ska komma o kolla.
Ja går ner igen o inväntar nåt som ja hoppas för allt i världen inte är toksnygga muskulösa fastighetsskötare.
 Hey! de va faktiskt tvättdag o ja såg ut som 7 svåra år!
Jag hade inte behövt oroa mig, de va två halvgriniga smådryga gubbar som kom.
I alla fall så trycker den ena på knappen..o schviiisch! Där gick luckan upp bara sådär!?
Jag lovar o svär, det gick verkligen inte innan!! Gubbarna hånflinar lite o frågar om ja verkligen tryckt på rätt knapp.
Jisses, riktigt SÅ trög e ja inte att ja står o trycker på fel knapp!
Ah iaf så är de nåt som vart fel, för tvätten är totalt dyngsur!Ingen centrifugering här inte =P
Me tanke på tiden får ja släpa upp min dyngsura droppande tvätt (observera hur galet tung min blåa tvätt-ikea-kasse vaa!).
Hade sån tur att min mor tog me sig tvätten hem till sig o kör om den där. Tacka gudarna för min underbara mamma!
Jag hatar min tvättstuga, finns aldrig tid o de funkar inte som de ska.
Och tydligen hyser den ett lika stort hat för mig som bara krånglar!
Ooh va ja önskar att de fick plats en tvättmaskin här inne!! Men tyvärr ;P
Så nästa stora steg i mitt liv är :
Man, hus, volvo, hund och en stor vit fin tvättmaskin!!
Som ja skulle tvätta hela dagarna bara för ja kunde!! ;P

Och så över till volangerna då..
Idag var som sagt min första dag på mitt jobb nr 2!
Ett extrajobb på ett jättesött litet hotell här i stan. ( som ja inte hade en aning om att de fanns förren alldeles nyligen!)
Där fick ja duka, servera osv.. Det gick bra, av inte svårt alls!
Det enda som var svårt va att hålla mig själv för skratt så fort ja gick förbi en spegel.
Jag, en lång kjol, en blus, ett långt vitt förkläde med stora VOLANGER!! ;O
Hahahah..den synen ni! Va som hämtat från en av filmerna om Madicken!
Ah outfiten va inte vacker men ett mer än okej jobb, så jag är glad! :)
Vart ett kort arbetspass men nu har jag iaf provat på :)
Så blir kul o se hur mycke man kan får jobba där med..
Såå glad nu! För en månad sen leta ja jobb som en galning! Nu sitter ja här med Två extrajobb! Ingen säkerhet visserligen när de bara e extra, men de är alltid nåt! Och ja tycker de är superkul! :)

Jag vill också passa på o säga ett Stooort grattis till J, som fick jobb idag!
Så kul gumman! Kommer gå asbra :)

Flisan är underbar som alltid! Hon har blivit så mysig nuförtiden och vill gosa hela tiden.. Det älskar jag! Finns inge bättre än o pussas o kramas me världens finaste prinsessa!<3

Imorgon blir de möte me Kfg, suck! men men, ja måste så bara o pallra sig dit imornbitti =P
Sen kanske en vända över stan? Måste lämnas o hämtas lite papper här o var i alla fall..
Ska nog hämta hem hjärtat tidigt från dagis med, när de är fredag o allt. Dessutom går ju mestadels av vår lördag tillsammans bort, då jag jobbar.
Hennes far ville komma o leka lite me henne med så. Då blir hon överlycklig, hon e inne i en riktig "saknapappa" period nu tror ja.. Så det blir bra för henne =)

Nähä se om J har tid för o bubbla lite, sen är de tvn!
Ja har ju börjar följa Top Model. Oh så girlygirly av mig! Men vafan, de är underhållning! hehe..särskilt ikväll, då är de dax för den där "makeovern" dom gör varje säsong. Hahah så kul o se när dom klipper av dom håret o sånt!;P

nene nu drar ja mig! Vart långt nog endå de här ;P

Heeeeeeeeeeejrå!

Hjälp mig

Yes va snälla o hjälp mig nu!
Klicka på länken
I
V
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=117004

o bli medlemmar..de kostar inget, så ni förlorar inget, men hjälper mig! O ni kan själva tjäna på de om ni vill:)
Okej, ja har alltså fallit flr grupptrycket..men gratis presentkort?! Ja tack!

Nää nu ska jag ner o fortsätta bråka me tvättmaskinshelvetet:P

Heeejrå!

Jobb Nr 2

Yes!
På torsdag skulle ja ha jobbat..o de ska jag! men på ett nytt ställe !
Min otroligt braiga chef ringde idag, o han har fixat så ja får komma o prova jobba första gången på torsdag!
Helt galet fantastiskt säger ja bara. ;D
Hittar man inget heltidsjobb, ja då får man ha flera extrajobb helt enkelt! Är de inte lite lyx över de hela? Större variation än va man någonsin kan få me ett heltids ;)
Fast e lite nervös faktiskt..aldrig serverat förut, hade iofs aldrig stått i kassa innan heller. O de gick ju fin fint, så då går de här säkert minst lika bra de! Alltid kul o lära sig nya saker :)

*
Idag såg jag nåt riktigt heltskumt.. en stylad soptunna!!
Ja menar, vem fan bryr sig om o dekorera en soptunna!?
Ni vet en såndär helt vanlig grön sak...som dom klätt me nån form av plast eller liknande..helt skrikigt blommigt!
Va riktigt gräsligt, men tjaa..vem vet, soporna för känna sig fina iaf?! ;p eeeh what?!

*
Idag hade Flisan jordens humörsvängningar i stil med den grövsta pms man kan tänka sig haha!
Vi kom hem från dagis o hon va tjurigare än tjurigast, inget dög.
När de skulle ätas va de ett himla tjat om mat innan, när maten väl är framme duger de inte. ni vet:P
Maten flyger åt alla håll, oj se där kom en sked biffar flygandes,ducka snabbt!
Sen efter maten tvärvänder de, jag som förstått att de hemska humöret beror på trötthet har gosat ner mig i soffan för lite mys me min lilla tjuris.
Då får hon totalt fnissanfall o bara toklarvar sig. Hon petar på min nästipp tycker de e de roligaste hon sett. eller nåt, vem vet va som rör sig i den lilla hjärnan emellanåt ;P
Mitt i hennes (och numera även mitt, för vem kan hålla sig när hon e igång) skrattanfall ringer de, o jag försöker föra en normal konversation o bestämma en dejt med kusse. Samtidigt som tokungen fått för sig att Jaaa mamma e mjuk o go, o använder min mage som trampolin.
Haha jaa efter denna härliga stund va vi båda slut så vart dusch o sängen för hennes del..hon somna som en stock!:)
Älskar dom där roliga mysiga stunderna med henne..bättre stunder finns inte här i livet!!:)
Hon är mitt allt! <3

*
Näähä göra lite nytta nu då, innan de är dags för litee tv, o sen min nyfunna serie, asbra!
 

Bjuder på en bild på tokstollan under hennes övertrötta dampryck ;)
Snygging va?! ;P





Heeeeejrå!

Back again

Jopp, nu e ja hemma igen efter min första natt på jobbet!
Gick bra.. va inte så överdrivet me folk, brukar tydligen va mycke värre.
Dock va inte städa de roligaste ja gjort...Herregud så de såg ut!
Tror folk kasta mer mat på golvet än in i munnen =P
Men vi va rätt snabba o effektiva så kom därifrån skapligt iaf :)

Har tyvärr blivit övertrött nu.. så blir svårt o sova :P
Men ska ta o försöka iaf..o som ja ska sova lääääänge imorn!!
Helst typ halva dan, om inte mer! De e ja nog faktiskt värd ;P

Nee Godnatt på er
&
Heeeejrå!

Trött!

Yes, här sitter ja en barnlediglördagskväll...Gaaalet trött! efter en dags jobb.. Gå o lägga mig?!
Jaaa tack! men nee..de går icke, för e strax dags för en dusch (så huvudet vaknar!!) o sen cykla iväg till jobbet..igen!
Hur tänkte ja när chefen frågar "Vill du jobba dubbelt på lördag?Du får välja själv" Eeeh inga problem tänkte ja, självklart gör ja de!
Jojo, smart tänkt av lilla mig..
Fast e faktiskt värt de, har jobbat på mycke den här veckan, kmr bli glad över de när de e dags för löning.
Men just nu, när sängen står o tokropar efter mig, ja då känns de inte så lockande.
Och att veta att de kommer drälla in tokmycke folk efter 2..tjaa gör inte saken enklare!
får hålla tummarna för att alkohol helt plötsligt Inte gör folk hungriga!! haha som om! =P

Igår vart de aldrig nån latte, men en mys"middag" med J&T, mycket trevligt! :)
Längesen... snart den 20e me!! Ja mitt pucko jobbar ju!! Men bara natt, så de är lungan... ;)
I övrigt händer inte så mycket.. har lagt mitt liv lite på is nästan. De rullar på sakta men säkert, inte så mycke mer än så.
Skönt för tillfället faktiskt.

Saknar min prinsessa nåt så vansinnigt. Men men hon har de bra hos pappsen!:) Fast just nu hos farmor, o hon har de ju definitivt inte de sämre där! Skruttis:)
Prata iaf lite i telefonen me henne idag..sööötnos! "Maaamma!!" - "Har natten gått bra?" (frågan riktad till hennes far som även han lyssna i högtalartele) " Näääää" svarar lillpluttan hahha..Ljug inte skrutt hade den ju visste!! =)

Nähä dags för den där duschen nu då..
Hörs väl imorn.. när ja väl vaknat till liv, känns som ja kmr sova heeela dan imorn för tillfället! hehe ;P

Heeeeeejrå!

Bättre Torsdag

Idag känns saker o ting lite bättre faktiskt..
Förmodligen för att de som setat o gnagit mest är löst, lr ja, uppmärksammat ska man väl kalla de.Känns otroligt skönt..känns väl inte helt okej, men allt är värt mer än en chans..Det lägger sig med tiden, huvudsaken är att de fick bli igenompratat. Så idag känns allt lite lättare.
Kan inte påstå att mitt huvud mår 100% direkt, men en bra bit på vägen.
Resterande % vet ja ju inte va ja ska göra åt riktigt, men men.. jag är iaf väldigt glad att de här löste sig!
Slippa den gigantiska klumpen i magen är skönt..

Jobbat idag..riktigt tokseg dag idag..inte mycke folk alls!...fram till typ 4! då jävlar kommer alla påengång, halvt kaos!
men men ja klara de fint ja!
O mer jobb blire imorn..asbra fått galet mycke extra timmar den här veckan!
Nog för de hade vart rätt skönt o vart ledig imorn..men men ja vill jobba så mycke de går!
Sen en fika me J efter jobbet..perfekt, känns som vi inte umgåtts på år o dar! Så ska bli kul o få göra som vanligt, umgås över en latte! ;P

shit mitt huvud vart verkligen tomt nu..vet inte va ja ska skriva mer :P

äh bjuder på en bild på min lilla ängel o sen får de va nog för idag!





Skruttan i lekparken i våras nångång.. Värdlens sötaste tjej!! eller hur ?! ;)



Heeeejrå!

One Step At A Time

Idag insåg ja hur jävla bra Jordin Sparks låtar egentligen är. Visst, ingen har väl missat hennes o Chris Brown´s No air. Men den gjorde verkligen inte henne rättvis.. Bruden har ju en helt fantastisk röst, och texterna är riktigt härliga.
En stor applåd för den tjejen helt enkelt!

Idag har de vart jobb.. asbra, fått hittills 2 extra dagar den här veckan. I löööööve it. Som chefen sa , du kommer bli räääääääk (meninge var att de skulle bli rik, men mitt i stressen vart de lite talfel av de hela, underhållning för oss övertrötta bakom disken!;) ) Njaa rik e väl o ta i..men allt jobb ja bara kan få är stooort +!
Men lite trött o sliten är jag allt..hoppas nästan på att fredag fortsätter som planerat,ledig. Så ja får vila upp mig inför mitt "dubbelskift" på lördag. Lär bli kämpigt, men va gör man inte?! Dessutom är de faktiskt askul.. och så går dagarna med.
De träliga är den lilla pytte tid ja får me Flisan på kvällen..helt slut stackarn när vi väl kommer hem. Men thats life, antar jag.
Och i helgen är de pappahelg för hennes del. Usch har verkligen börjat tycka dom helgerna är hemska..saknar min skrutta så enormt när hon är borta! Men jag behöver egentid, de vet jag.. Och hon behöver pappatid såklart, och ja måste väl dela med mig av henne till honom också såklart hehe :)

Jag är verkligen heeelt tom på energi, de enda jag orkar med är Felicia och jobb. Mer än så räcker de inte till. Kan va för att mitt huvud snurrar i minst 5000 km/h. Därför är de så skönt o jobba, då stängs de av o allt som snurrar där inne är saker jag gör Just då. Underbart.
Hur mycke orkar man?När tar de stopp..känns som ja e inne på reservbatterierna. Och skulle behöva ladda alla som finns. Men man orkar förmodligen mer än man tror..annars e ja körd! :P
Men men one step at a time som sagt...efter regn kommer solsken! eller nåt :P

Såå sugen på o flytta från stan, till o me kikat på lite lägenheter. Men vet ju att de inte funkar..men drömma får man väl?
Sååå less på den här stan, alla intriger till höger o vänster, Konstant! Klyscha, I know.. Men hur härligt vore de inte?
Eller iaf en liten semester..Bara ta flisan o dra en vecka lr 2? Nää de går ju inte heller..men drömma får man som sagt! ;P

Nähä kika lite på puckon som gör bort sig i tv kanske? Pratar om idol såklart..inte mitt favvoprogram direkt, men uttagningarna e skoj. Skadeglädje is the shit! haha ;P

Nää....Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..
Säger ja bara!

Heeejrå!

Tungt

Ah de är mycket som känns tungt nu, som en fet ryggsäck på ryggen..lr liknande.
Finns såklart mycket bra också, men känns lite som om de består av en såndär miniväska man använder på baler och liknande, medan de dåliga är en riktigt fet campingryggsäck. Tänk positivt..jaja!:P
Men är bara helt slut i huvudet..som all energi bara sugits ut..it sucks!

Vissa saker förstår jag bara inte..varför liksom?
En sak vet jag iaf...att nu är jag trött på de, thats it.

Aja nog om tråkigheter, blir inte direkt gladare av o skriva om skiten.
Så får väl berätta lite om senaste dagarna, inte pallat blogga på ett tag.
I lördags va de jobb som gällde..dagen gick fort och vart en snabb stängning eftersom de skulle öppnas senare igen! :)
Dock föll de inte på min lott att närvara då, jag och min vän Elon hade bestämt oss för o ta tag i festandet finally!
Efter mycket krånglande me kläder, hår o jobbiga hårfönar va ja iväg o på plats hos henne!
Första gången ja va där (skääääämms för den tid de tagit!!) O ja säger bara de...bruden har de gaaalet fint hemma! :)
Där högg ja in i vinet, o för Elins del spriten! Kom även över en tjej från förr..riktigt kul o se dig igen!! Inte sett henne sen tjaa..hon gick i mellanstadiet lr nåt! Skaplig skillnad :)
Ett par av de manliga könet sällskapade oss även, vilket mest resulterade i kiss på golvet. Hopplösa karlar, håll den i styr eller sitt ner! ;P
Sen va meningen att vi skulle bege oss till Nybron, men där uppstod vissa problems, så vi sura ihop o gick till Harrys ist.
Mycket mycket folk...löningshelg=minimal yta att röra sig på. Men de va kul!
Ja va dock lite halvoff hela kvällen..sorry!! Va nog trött efter dagen, lr nåt :P
Sen drog vi en liten vända på stan..lika mycke folk där, kom väl 3 meter i taget innan nån träffa nån dom kände. Men de är najs, sociala delen av hjärnan mådde fint!
Sen vandra vi hemåt, ja eskorterarde Elin hela vägen till dörren för att sen hoppa upp på min Bettan. Men Elin den busan drog på efterfest ändå!haha de va bra kämpat att hinna hem innan;)
Men ja trött o tråkig som ja va sov sött i min säng.
Vakna alldeles av mig självt vid halv nio tiden, och konstigt nog...inte de minsta bakis!! Wonderful, lycka va de! Ingen idé o somna om eftersom skruttan snart skulle komma hem.

När hon kommit hem o fått lite mat i sig drog vi en sväng till tuna park, ja skulle ha några braiga dojjor att jobba i. För mina gympaskor är då eeej bra! Fick bli ett par såna där..håll i er, ja hatar dom verkligen!! men ett par foppa skor,lr va dom nu kallas. Avskyvärt fula men otroligt mjuka o förmodligen väldigt bekväma att jobba i. Blev dock ett par svarta, så inte lika farligt som alla andra dessa sjuka färger.
En liten sväng runt sen hem igen. De va en trött liten tjej, o en minst lika trött mamma. Så vi decka o sov lite middag.Ljuuuuvligt!
Vi gick upp o ja tänkte att vi skulle ha lite söndagsmys med tv o pizza. Flisan satt överlycklig i vagnen hela vägen till affären o sen till pizzerian o ropa "piiiiiiiiizza piiiiizza". Vilket hon egentligen inte hade en aning om va de va för nåt, aldrig ätit. Men som vanligt me henne blir hon överlycklig över va man en säger man ska göra.
Besvikelsen vart stoooor.. Pizza va inte frökens grej, hon spotta ut de o peta i sig nåra bitar ananas, men de va allt. Och jag som sett fram emot hennes lycka över hennes första pizza. Dessutom va de nog snålaste pizzan ja sett..3 champinjoner, 10 bitar skinka och ett par ynkliga bitar ananas typ:P
Så vart de me vår mysmiddag. Jaja, vi hade de mysigt framför tvn iaf.
Kikade på filmen på tv, en av bring it on filmerna. Ni vet cheerleader´s?!
Flisan vart heeelt till sig o hoppa skutta vifta me armar o gjorde tappra försök till kullerbyttor. Ja menar, dom gjorde ju så, varför skulle inte hon kunna? Sötnosen min:)
En trött Flisa hamna till slut i säng o ja decka framför Dh..mysig dag iaf :)

Idag va ja på möte, jisses..blir bara skummare o skummare dom där mötena. Jag är liksom inte 5 år gammal..men men de gör rätt mycke nytta faktiskt. Om man tar bort dom sjuka sakerna bara =P
En fika på de, vaniljlatte e verkligen underbaaart!!
O sen hämta Flisan osv osv..Så nu sitter ja här.
De va mina dagar de, som ni undrat vaaa?! ;P

Nää nu ska ja kolla ams.se en sväng, kolla upp ansökan inför vårterminen på högskolan o sånt. Sen lite mer Dh,spääääännande!!

Heeejrå

=/

En lite halvgammal bild på prinsessan!  Då ja sista tiden fått ett par klagomål på avsaknaden av bilder..jaja jag Skaaa bli bättre ;)

En lite halvgammal bild på prinsessan!
Då jag senaste tiden fått ett par klagomål på att sånt saknas;)
Ska bättra mig..loovar!

RSS 2.0