Premiär!

japp nu är de premiär, första blogginlägget på nya datorn!!=)
dock asjobbigt o skriva när ja sitter här i sängen med den på magen..men men,bekvämt som fan annars ;P

Idag fick jag min julklapp av mina föräldrar, vi åkte och shoppade massor! Första stoppet vart ikea,där jag spenderade av min egen ekonomi. vart födelsedagspresenter till lillskruttan! nytt stort täcke o kudde, för hon ska ju få stor säng så fort vi får tid o hämta den.Även ett passande påslakanset inhandlades. Och som alltid massor av mer eller mindre nödvändiga saker. Och jag insåg även att jag inom en snar framtid kommer att köpa ny säng,även till oss stora människor. Eller ja,säng o säng, själva gaveln. Tycker dom har så sjukt fina sängar på Ikea,och inte är de dyrt heller! Så en sån ska jag snart införskaffa,ska se över ekonomin o se om de blir den här eller nästa månad, o sen få tid och hjälp för att kunna få hem den me;)
Sen bar det av in till västeråscity. Riktigt mysigt o spendera en dag med familjen strosandes i affärer. och bättre julklapp hade dom inte kunnat ge mig,de är så sällan jag går o handlar kläder till mig själv. Men nu vart riktigt mycket inhandlat, bland annat en sjukt härlig mysdress. Riktigt fin är den med!
Sen,efter ett stopp för mat efter mycket tjat av en hungrig lillebor, åkte vi mot Media Markt tror ja de hette. Sjukt stor affär med fullt av tvapparater och annan elektronik typ. Pappas höjdpunkt på dagen, han som hatar affärer!Lite belöning för alla klädaffärer skulle han väl få.. ;P
Och sen slutligen mot sista stoppet för dagen, Tuna Park!Där hittades lite mer smått o gott, bland annat lite välbehövt smink. Så vid dagens slut kom jag hem med väldans massa kläder,utan att ens använt hela julklappskassan!(tack gode gud för mellandagsrean ;P) En väldigt mysig och lyckad dag måste jag säga.:)

Kvällen spenderade jag med min älskade lilla prinsessa, vi målade med vattenfärger och gjorde ler-djur med hennes nya lera och formar. Man har ju glömt hur kul sånt där är..vi hade de riktigt kul! Men tillslut vart de dags för en trött liten tjej att sova, så efter lite sagoläsning sover hon gott. Min andra kärlek har formaterat om datorn så han sitter o kämpar med o få tillbaka alla nödvändigheter hehe..så surar han på mig för jag drar ner hastigheten för honom ;P
Jag själv ska nog fortsätta kolla in hans kämpande och surande, och även lite nya serier. Se om man fastnar för nåt.



♥♥♥

Ett sent God Jul!

Jag har ju inte riktigt haft tid för bloggande.
I Tisdags åkte Flisan och jag ut till mina föräldrar på förmiddan. (Jocke jobbade ju, HAHAHA ;) )
Där hade vi allmänt förbereda-inför-julafton-mys. Med julgodis bak, matlagning (för pappas del), klädde granen. Till felicias stora förtjusning! Det där med gran var ju helroligt, få hänga kulor,stjärnor och glitter.
På kvällen bar det av dom få metrarna till kusinerna för julfika med pappas släkt. Dom hade fått möblerat om halva huset för o få plats med alla 50 pers. Som sen visade sig inte alls bli 50. Massor av folk hade blivit sjuka, kräksjukor och influensor.Stackare!
Flisan var galet trött då hon vägrat sova middag hela dagen, va mycke roligare att leka med mormor o morfar ju.
Men hon va så duktig och var glad och mysig iaf, lekte lite med dom andra barnen. Tills dom stora vart för läskiga,då va mammas knä mysigare. Tillslut trodde jag hon skulle somna ståendes så då fick vi gå hem till M&M igen och Flisan tokslockna i soffan. hehe pluttan.

Julaftonsmorgon och jag trodde Flisans ögon skulle ploppa ut när hon såg alla paket under granen. Hon fick iaf öppna ett på morgonen, lite sysselsättning under dagen., Hon fick en dammsugare av mig! En söt liten plastsak, men som faktiskt suger! Dock inte bra, men iaf, imponerade med verklighetstrogna leksaker. Lyckan vart tyvärr inte så långvarig. Under morgonen hände en olycka. Min stackars prinsessa dök framstupa över en av sina åkleksaker och slog i näsa och mun. Stor fläskläpp,märke över näsa,näsan svullna upp,huden mellan näsa och mun vart svullen, och det kom lite näsblod. Stackars lilla tjej hade ont hela dagen. Oturligt nog är hon också toksnorig så det vart en plåga varje gång näsan skulle torkas.
Under dagen kom gammelmormor och Jocke också. Flisan vänta mest på att mormor skulle sluta jobba så hon fick öppna paket nån gång. Fast hon va jätteduktig, inge tjat och pill alls under dagen.
Hon va dock inge vidare fan av Kalle Anka, va ju inge kul o sitta där o glo alls. Som tur var kom ju gudmor upp i slutet och lämna sina julklappar. Julklappen som kom att bli storfavoriten! Hon fick ett plasthus med små plastgubbar.Gissa vilket hus och vilka gubbar? Jo såklart Telletubbies!!Hon älskar verkligen de där. Hon fick även lite modellera, men vem bryr sig om de när man fått ett tubbieshus?haha.
Mormor kom äntligen hem och Flisan fick iaf se tomten. Vågade inte låta tomten komma in utifall att hon skulle bli vettskrämd och klappöppningen skulle bli förstörd. Men Flisan vinkade lyckligt till tomten i fönstret och fick äntligen öppna alla paket!
Och om det var paket!Sjukt mycke julkappar låg de under granen, och mestadels till Flisan såklart. Hon är verkligen bortskämd den lilla skruttungen!
Där i fick hon allt mellan kläder,sparkcykel,radiostyrdleksak och gud vet allt. Jag har saker upp till halsen jag inte vet vart jag ska göra av!Tror jag hade behövt fått ett nytt hem i julklapp för o få plats med allt...
Men hennes lycka var obetalbar, och det var udnerbart att se hennes ansikte skina upp över alla fina saker. :)
Och även jag fick väldigt fina julklappar. Mycket användbara och fina saker, som alltid. Min familj är bäst♥
Men det bästa jag fick var nog av Jocke. Underbara människa!♥
jo jag har tjatat som en galning om att jag vill ha en bärbar dator, och vad tror ni token ger mig?Jo en bärbar dator!!
Jag vart överlycklig,tack tack tack tacksötnos!
Mamma och pappas present var riktigt bra med. Får en shoppingdag med dom för o handla massa kläder till mig!
Dom ville varken ge mig presentkort lr pengar för dom sa att jag bara skulle komma hem med massa saker till Felicia då, haha det är nog sant..
Så det blir en mysig dag för oss också, om jag lyckas byta bort nån av mina dagar på jobbet bara.
Och så var det såklart dags för massa mat sen också, fantastiskt gott! Och väldigt mysigt.

Idag åkte vi hem, med en bil full av saker. Nog för vi hade mycke med oss när vi åkte, men hemvägen var vi fullpackade.
Då var de bara in me alla saker, försöka få i flisan lunch. Gick inge vidare alls. Flisan fick sova lite. Okej även jag deckade,jag var sjukt trött! Jocke väckte oss, och på med kläder och vidare till Flisans farmor. Där fick vid jättegod mat, dock inte julmat. Men det var mer än okej,julmaten vart man mer än mätt på igår. Och flisan åt igen det hon inte ätit tidigare som tur var. Sen vart det mer paket,till Felicias stora lycka! Även jag fick paket, så gulligt :)
Och Flisan fick massa målarsaker, hon vart verkligen jätteglad!! Hon älskar att måla, så det var bra, för vi har inte mycke sånt alls. =)

Sen skjutsade Farmor hem oss. Eller ja Flisan fick vara kvar(Vilket hon verkligen gillade,sitta o måla med faster är ju sjukt kul!), jag ska jobba och hennes far ska ju ut o slira. Japp jag ska at mig till jobbet om nåra timmar. Känns inte allt för lockande,men men jobba är ju ett måste. Kan förhoppningsvis bli rätt kul.
Som tur är kör min kära moster mig dit så jag slipper gå i kylan. Och så fick jag mess av min gulliga jobbarkompis att hon har bil ikväll så jag får skjuts hem också=) Får se om Jockepocke är hemma då eller om jag får ut o leta efter honom längs vägen..man vet aldrig om han hittar på fyllanovillan ;)

Det här har utan tvekan vart den bästa julen någonsin. En riktig familjejul! Förra året fick jag fira med lillskruttan på juldagen, och vart inte alls samma sak. I år är hon dessutom större o förstår mycke mer, så va underbart att se hur glad hon vart hela tiden. Och att ha Jocke med oss var helt underbart. Det har vart jättemysigt♥

Nehe vart ett långt inlägg och jag ska nog ta vara på mina lediga timmar på nåt bättre sätt ;P


God Jul
&
Gott Nytt år!

♥♥♥

Myskväll

Är just vad jag o min lilla tjej har haft. Vi har ju en tjejkväll här hemma idag, då karln som brukar vistas i huset är iväg o roar sig med arbetet. Är ju kul att man kan roa sig på arbetet ;)
Vi har iaf haft det jättemysigt. Vi har ätit pommes frites och korv. För det är ju faktiskt fredag! Som Flisans mormor sa. hehe lyxig fredagsmiddag?Njaa inte direkt, men flisan gillar att "dippa" pommes i ketchup, så för henne är de lyx!
Sen har vi myst i soffan, läst böcker, kollat på Teletubbies och sjungit en massa sånger och ramsor. Tyvärr kan Flisan många fler än jag kan, så hon blir tvärsur när jag inte kan sjunga nån av sångerna hon befaller mig att sjunga haha. Kan man få ett sånghäfte på dagis me sångerna dom sjunger tro? Bra nyfiken på hur sången om "Bullen" går som hon tjatar om..
Men skruttan vart trött så det vart dags att hoppa i säng för hennes del. Efter lite läsning ur favvoboken och lite lyssnande på musik så sover hon nu som en liten gris. Hur kan barn vara så sjukt söta när dom sover?Man vill ju bara ta upp o pussa på dom! Men ska inte störa skönhetssömnen..har lärt mig att damens humör inte är o leka med om man väcker henne ;P
Så nu sitter jag här själv med ett glas ananas/apelsin juice. (Sjukt gott är de! Fast inte för mycke, då svider munnen sönder.)
Riktigt tomt faktiskt. Hade trott jag skulle tycka de va lite skönt med en ensam kväll, men nää usch nej. Har mycket hellre dig här!

Sjukt med folk på jobbet sista dagarna. Sista galna shoppingsdagarna innan jul. Och nu känns det som jag ska gå sönder, men det har jag inte tid med. Inte förren på typ fredag nästa vecka, för tills dess är de fullt upp. Jobba både lördag o söndag nu. Usch vill inte tänka på hur mycke folk de kmr vara. På måndag ska jag springa ner på stan o panikshoppa ett par stövlar jag behöver senare under dagen. För nu är alla mina stövlar paj, bara o inse de. Och sen är det dags för begravning. Känner mig orolig konstant inför den, men kommer säkert att kännas bättre när det är över. Ingen gillar en begravning, men som Jocke sa. "Du är känslig"
Det stämmer nog, när det gäller sånt där är jag extremt känslig och tycker det är otroligt jobbigt. Inte för min skull, utan alla andras. Alla som stod personen närmre.
Men som sagt, när allt väl är klart kommer det nog kännas lättare.
Sen på tisdag blir det åka ut på landet för min och flisans del, då är det dags för julfikan med ena halvan släkt. I år skulle vi bli galet många, ca 50 pers (!!!) ojoj, vet inte hur vi ska få plats, men bli nog kul. Särskilt för flisan, finns massa barn o leka med för henne. Bäst o passa på för nu har hon "jullov" från dagis ända fram till 5e januari. (obs födelsedag!! ;P)
Sen onsdag är det ju julafton ifall nån missat det hehe. Då kommer även J ut till oss och firar med oss. Myspys, det är jag riktigt glad över! =)
Sen torsdag bär det hem till stan igen, lämna av allt tomten gett oss och vidare till Flisans farmor och fira lite jul där med.
Det ska bli trevligt! Väldigt längesen jag träffade dom allihopa:)
Sen torsdag klockan 23.00 börjar jag jobba!!Suck o stön. lär bli sjukt tempo den natten men men, kan nog bli lite kul ändå ;P
Men att veta att jag kommer att jobba arslet av mig några kommande dagar med galet mycke folk det gör inget, för jag fick min lönespec idag!!Och jag är mycket mer än nöjd med den. Så då känns det kul att jobba, när man vet att det lönar sig bra i slutändan.

Oj vart ett riktigt långt inlägg nu. Men det får väl väga upp för allt jag aldrig hinner skriva ;P
Men nu ska jag nog kika runt lite om det finns några fina kläder att beställa hem hehe..sen är de filmtajm!( =slockna efter en kvart)
Fram till mitt hjärta ringer o vill blil insläppt. (Det suger att endast äga en nyckel som går till porten!)


♥♥♥

Oväntat besök

Himla tur att jag hade Gevalia hemma, för igår kväll fick vi oväntat besök! J & T kom över på en fika. Mycket,mycket trevligt!
Och jag hade turen att få känna små bebissparkar =) Lr ja, den boxades som MammaTessan sa, hon har ju koll på vart fötter o händer är!:) Så lite puffar fick jag allt känna..så mysigt ju!! Inte långt kvar nu, som jag ska lukta på de lilla livet! Finns det nåt som luktar mysigare än en liten bebis?Nää det gör det faktiskt inte! Och Flisan har ju blivit stor och all "bebislukt" har försvunnit. Men hon är mysigast i världen iaf ! =)

Helt sjukt att min lilla tjej snart blir 2 år. Bara några veckor kvar. Det är alltså 2 år sen jag gick runt och var  gigantiskt rund?Låg o kravla på rygg utan att komma upp. 2 år som gått så otroligt fort! Men det har varit dom 2 bästa åren i mitt liv. Trots mycket,väldigt mycket problem under dessa år. Så är de utan tvekan mina bästa, för de är mina år med världens finaste dotter. Och jag ser fram emot alla kommande år med henne, att få se henne växa upp gör mig lyckligare än lyckligast! :)
Men tiden går läskigt fort. tycker inte alls det var längesen vi firade hennes första födelsedag, och nu är de snart dax för nr 2!
Usch, jag hinner inte med i tiden =)

Påtal om snart så är det snart dax för mig att skutta in i duschen och bli klar för jobb. Blir några dagar som jag inet träffar Flisan mycket alls nu. En hel del kvällsjobb för min del, men ja, jag får tänka på att jag blir glad när lönen kommer :)
Ju mer jag jobbar, ju finare födelsedagspresenter kan min prinsessa få =)

Juldagen ska det även jobbas. På natten! Jisses, lär va lite folk då. Men men, de ska nog gå bra. Frågan är bara hur man ska ta sig hem?Taxi juldagsnatten?Skulle inte tro att det är möjligt faktiskt.

Elin, nu ska du få en rad bara för dig!! På onsdag, du tar en pluggpaus på nån timme okej?va så längesen att jag tror inte jag kommer ihåg hur du ser ut längre!! Jag ber på mina bara knän nu ;)

Nehe dusch nu då. Usch kommer halka 30 ggr påväg ner till stan ju. Sjukt halt. vaddera kroppen med kuddar försäkerhetsskull kanske? ;P


♥♥♥

Your beauty is beyond compare

Nån som vet vilken låt det är ifrån?
iaf är de den som spelas i mina högtalare så fort jag får tillfälle nu. Love it!

inte haft tid, eller lust heller för den delen att skriva på sista tiden.
Börjar repa mig från mitt deppande rörande att jag inte kom in på högskolan. Men usch, tänker inte skriva mer om det,då deppar jag ihop igen.

I övrigt är allt bra,bättre än bra. Jag jobbar på massa, så ser fram emot löning. Min lilla skrutta växer o utvecklas så de knakar. Och varje dag med henne är lycka!
Att få dela dagarna med våran J gör inte saken sämre direkt, det är underbart!♥

Häromdan bar det ut till Tuna park för att hitta julklänning till Flisan. Och därute hittade jag även fina T, med världens mysmage!!Gud så mysigt att pilla o känna den lilla där inne!hehe jag ber om ursäkt för allt klappande på magen, jag kan itne låta bli;)
Börjar glömma bort allt det där jobbiga med att vara gravid..är trots allt 2 år sen nu. Nu verkar de ju bara sååå mysigt!! Men får påminna mig själv ibland hur jobbigt jag hade de stor del av tiden, det är ju inte bara mys me underbara sparkar o mys med stor mage. Det är ju även massa illamående,halsbränna,ryggont till tusen, karatesparkar som nästan har sönder allt annat som finns där inne osv. Men i de stora hela måste jag ju säga att de är värt allt de jobbiga, för nu 2 år senare har jag ju världens underbaraste lilla tjej! =)

Snart är det jul med, bara nån vecka kvar.. längtar så efter att få se Flisans min över alla paket! Ska bli jättekul!
Har nog itne längtat så efter en jul sen jag var liten, fast nu är de för lillFisens skull!

nehe nu har jag inte tid med det här.
Måste iväg o fixa tråkigheter och en lunch med mitt hjärta! Det förgyller iaf dagen :)

♥♥♥

Helvete.

Fan. Fan. Fan.

Jag kom inte in.
Mer än så finns det inte att säga.


Förtidigt Hurra

Ja jag hurrade lite för tidigt när jag skrev förra inlägget. Det där om att vi kom lindrigt undan? Nepp där hade jag allt fel!
Det hade bara inte slagit till ordentligt.
Vi trodde ju alla att vi var bra. J jobbade i fredags, flisan och jag åkte ut på landet som planerat. Men där under helgen small de till och vi alla 3 vart magsjuka, riktigt på riktigt. Så för stackars J vart det inge kryssning, typiskt!
Jag och Flisan hade iaf tur som var ute på landet och vart ompysslade. Men va ju inte så värst trevligt o va tvärdeckad hela helgen, för vart ingen sömn alls. Flisan ville inte sova. Vi kom däremot på att hon blivit mörkrädd. Så med en lampa tänd går det lite bättre.
Småbarn hämtar sig ju sjukt fort så flisan har vart pigg och glad men inte helt bra i magen så idag var första dagen hon fick gå till dagis igen. Det var lycka! Hon har vart så rastlös, hemma tors,fre,lör,sön,mån,tis. Så att komma till dagis och dessutom få gå till skogen fick henne verkligen på bra humör :)
Jag däremot har haft dubbel otur. Så fort magsjukan var borta börja jag känna att en förkylning var på g, och i söndags kände jag att ja, jag är definitivt förkyld. Jobbade måndagen fullproppad av hostmedicin och värktabletter för o stå på benen.
Sen natten där small det till. Mina öron! Låg hela natten i soffan o vred mig för att det gjorde sjukt ont. Så igår travade jag iväg till läkaren. Är inte bara dunderförkyld, har dessutom öroninflammation! Hade jag iofs kunnat konstaterat själv utan att betala 100 kr för ett 5 min besök. Men fick iaf penecillin så ska väl ge sig fort hoppas jag.
Så idag fick nån annan jobba för mig, det orkar jag verkligen inte med. Dessutom är jag halvdöv så skulle bli svårt.
Men jag hoppas dom kan få in nån annan imorn med, ser mörkt ut tyvärr. Men jag skulle verkligen behöva en till dag. För sen är de jobb fre, o sen lördag natt. O heeela nästa vecka. Jag är asglad för alla timmar, men jag behöver bli frisk innan jag kan bli helt glad.

De här vart förmodligen ett väldigt tråkigt tycka-synd-om-mig-själv inlägg. Men ja, idag tycker jag faktiskt synd om mig själv.
Men, inte långt kvar till jag får veta om ja kommer in på högskolan! Spännande,spännande,nervöst,nervöst, hoppas hoppas!

Nä nu ska jag passa på o röja iordning lite här hemma medans alvedonen fortf sitter i. Sen deckar jag till en film, mer än så har jag inte ork till!

♥♥♥

Bye Bye!

RSS 2.0