Minus

Jepp va minusgrader när man gick upp imorse..nu börjar de verkligen bli kallt!! Usch för de säger jag.

Fullt upp den här veckan, jobbat mån, tis och ska fortsätta me de resten av veckan. Börjar dock sent idag, rätt skönt. För sjukt mycket folk nu när de är lov. Äter alla på stan bara för ungarna har lov? Verkar inte bättre.
Men ledig i helgen iaf! Det har jag sett till, för då ska de ju firas födelsedag.
Grattis grattis Elin!! Som idag fyller år! =)
Har gått och förälskat mig i en klänning som ja skulle vilja ha till lördagen...efter noga överväganden kom jag ju fram till att jo skulle ju faktiskt kunna köpa den. Men då dök problem nr 2 upp. Jag har inga skoooor!! Suck, blir en dyr historia om jag vill ha den klänningen.  Men får klura mer på de och dra en shoppingrunda i slutet av veckan o se vad som sker..
Se om mamma vill följa med kasnke?Hoppas, va längesen jag spenderade lite tid med mamsen.
Frågan är om mamma hittat hit till bloggen? Min mamma har nämligen blivit bloggläsare, och mamma har du hittat hit, tell me ;)

Längesen ja uppdaterade om läget, ja just för att ja inte gillar detaljer. Men kan säga så mycke som att allt är bra. Riktigt bra. Jag mår bra, livet känns bra, allt som förut kännts svårt är nu inte lika svårt. Jag känner mig lugn och trygg. Äntligen.
Har haft allt för lång tid full av aggressioner,tårar och bekymmer av alla olika sorter. Och det är en otrolig lättnad att äntligen få må bra igen. Jag är inte längre rädd för allt.
Jag skyller inte mina problem på någon, jag har gjort det. Men jag har insett min egen del i det mesta. Även om andra människor kan ha fått mig att må dåligt kan man aldrig skylla allt på någon annan. Jag är ansvarig för min egen lycka.
Och nu äntligen mår jag bra, och min dotter mår bra. Det är det viktiga.
Och jag tackar dig för väldigt mycket! <3

Nä nu ska jag lägga ner den där allvarliga biten och gå o göra mig klar för jobbet ist. Men man måste ju även skriva av sig när det är bra, inte bara dåligt!
Så blir att på med alla kläder och ta en promenad till jobbet idag tror jag. Låta cykeln vila hemma. Behöver inte stressa hem sen iaf, min söta mormor ville hämta Flisan på dagis så. Då slipper hon va där så sent med.
Så då kan jag ist göra sällskap med min J efter jobbet!<3
Lite taskigt att cykla o han får gå haha^^ trevligare med sällskap! ;)

Nähä få asset ur vagnen nu då..

Bye bye!



Friday Night

Oj så fort den här veckan gått, som alla andra nu förtiden. Inte långt kvar på det här året, vad hände liksom?Va ju nyss nyår och nu är det inte långt kvar till ännu ett. Förhoppningsvis behöver jag inte tillbringa det här årets nyårsnatt till att försöka få en trotsig Felicia att sova. Håller tummarna för de iaf! ;P

I onsdags fick vi massa besök, mycket trevligt!=)
Senare på kvällen, lagom tills jag hade börjat tänka på att gå o lägga mig hände något, otroligt inte trevligt.
En liten Flisa vaknade o började spy. Överallt,sin säng, senare-mig,soffan och hela sig för andra gången. Inte så najs. Tur att hon är min dotter, annars hade jag joinat henne. (inte för att jag inte var långt ifrån, för det var jag verkligen!!)
Stackars skruttan..men det lugnade ner sig och hon kunde sova vidare. När jag ringer dagis på morgonen för att tala om att vi inte dyker upp får jag ett "Oh neeeej!!" i örat. Happ de går magsjuka så de skriker om de på dagis.
Men sjukt nog (eller rättare sagt helt underbart nog!) fick varken jag,eller någon annan som var över den kvällen något. Kan ha vart allt godis hon vart iproppad av diverse människor under kvällen...men ah jag vet inte, smitta gjorde de som tur var inte! Och hon repade sig fint under gårdagen och mådde lika bra som alltid när jag kom hem efter jobbet.
och idag tyckte ja inte det var nån idé för henne att gå till dagis, så hon fick stanna hemma med mig. Eller rättare sagt, vi gjorde stan osäker,en del ärenden som behövdes fixas. (och mycke nöjen, dvs lunch,fika shopping!)
En fika med axel, det var trevligt =) eller ja, jag var nog inte alltför roligt sällskap som mest sprang efter yrvädret med alltför mycket spring i benen. Men så blir de när man fikar med mig+barn! ;P
En lunch med hennes far hann vi med också. Och en del rulltrapps åkande,vilket bara sker i hans närvaro. Japp, jag är feg att ja fortf inte åkt med vagn. Haha!

Och jag hade ju lovat Felicia en Tubbie... ah jojo,lättare sagt än gjort. Leksaksaffärer säljer inte teletubbies??!! Sjukt, nog för dom kanske inte är så inne just nu men iaf..
tillslut efter mycket tjat hittade vi en på åhlens och hon fick välja en..helt sjukt, knappt en decimeter hög liten mjukis tubbie kostar 100 spänn??!Jaja..klart hon skulle få en tubbie så bara o betala, även om de sved lite. Sen tjatade jag hela dan på henne att hon fick hålla i den ordentligt, för inte köper jag nån ny!! hehe! ;P
Vi fixade våra pappersärenden och gick o köpte present inför kalaset imorgon. Shoppade även lite kläder till oss att ha på oss då. Dock vart jag mer eller mindre ensam då, Flisan tröttnade på shopping o ärenden och deckade.
Då fick jag iaf kika i lugn o ro..=) Så flisan fick en längre tshirt att ha till tights,asfin! Och jag själv inhandlade nya leggings, och en tokfin klänning/tunika/linne på Cubus..En knallgrön vart det!
Var såå nära på att välja den svarta..men då slog det mig att varje gång jag ska klä på mig står ja o letar i garderoben efter nåt att bryta av allt det svarta med..hehe så jag bröt min egen trend och gick på lite färg ;P
Vart en lång dag på stan, och när vi kom hem åkte Tubbies filmerna på direkt igen. Hehe hon är verkligen galen i dom!
Tur nog hade mina föräldrar sprungit på ett par filmer igår, så nu slipper jag iaf se exakt samma Tubbiefilm hela tiden..skönt me variation, iaf när de är igång minst 10ggr per dag..
Ja just, skänker en tanke till kusin+blivande man + kusin nr 2, som just nu sitter i ett plan mot Kina. Ingen kort resa de där, men går nog superbra! =) Bra avundsjuk faktiskt...fatta att få se Kina! Måste va ascoolt ju...

Lite ensamt ikväll faktiskt, mitt ordinarie sällskapsdjur är ute på äventyr så jag får underhålla mig själv. Kom tillbaka hel är du snäll! ;P <3
Så jag ska nog ta mig en dusch, och sen bädda ner mig till Heroes, fått order om att komma ifatt så bäst o kämpa på ;P

Hepp allt för den här gången, får se när de finns tid o lust till att skriva igen. Jag är ingen varjedaguppdaterare. Mitt liv är nog inte intressant nog för att skriva om varje dag haha! ;P

<3 <3 <3

Heeejrå!

Tortyr

Ja USA skulle lätt kunna använda Teletubbies som redskap när dom ska få ur terrorister  viktiga saker. För det är ren tortyr. Tro mig, jag spenderade kvällen, och morgonen till min dotters nya favoriter Teletubbies.
Det värsta är att vi äger bara en enda film med dom. Så samma får gå om och om igen. Hon ska få fler, för annars blir denna film min död. Det är kul att hon hittat nåt hon verkligen tycker om och faktiskt kan sitta still och titta på. Men varför,varför av alla dessa filmer va de Teletubbies??? Kunde väl vart lejonkungen eller nån annan mysig film.
Men nepp, tubbies (som hon säger) it is. Jaja, då blir julklapparna lätta iaf. ;P
Kanske ska tipsa Bush eller nån annan höjdarsnubbe om detta?

Onsdag idag då, vilket betyder tvättdag för mig. Usch och blä, för det betyder att jag måste ner i den där vidriga tvättstugan. Tvättstugan som gud glömde, eller nåt. Hoppas allt funkar idag iaf, och att dan inte blir lika mycke skit som förra veckans tvättdag. Dock börjar de krypa fram en huvudvärk igen. Men hey, vad hade jag väntat mig, fick faktiskt hela dan igår utan värk.
Tur att jag inhandlade Treo igår, hört att dom ska vara bra. Men usch för brustabletter, för o va på säkra sidan tog jag med citrus smak, kanske de inte smakar lika illa.

Läste nyss en blogg, om en person som fått utstå nåt riktigt hemskt.
Det fick mig att fundera på hur hemska människor kan vara mot varandra. Vart är världen påväg egentligen?
Terrorattacker,massakrar,mord,våldtäkter,misshandlar,övergrepp,mobbing,nedtryckningar,manipulation.
Listan är nästintill oändlig. Det är otäckt att veta att människor är kapabla till sådana hemska handlingar. Vad är det som driver folk till sånt?Vad kan få en människa att vilja någon så illa..? För mig går det inte att förstå hur man vill utsätta en person,eller flera, ,för hemska saker.
Men en sak är jag förskräckt över, så förskräckt att det blir intressant. Det är hur lättpåverkat en människas psyke är.
Får du höra en sak tillräckligt mycke så tror du ju tillslut på det. Det är så lätt att manipulera en människa att det är otäckt.
Allt från diktatorer(eller andra ledare,men mitt huvud tänkte ju automatiskt på hitler),till partners,vänner,föräldrar,lärare.
Ja alla har nog nån gång upplevt manipulation på ett eller annat sätt. Även manipulerat själva.
Det är otäckt enkelt, och nej jag tror inte det bara är svaga människor som låter sig manipuleras.Utan vem som helst kan nog råka ut för det. Jag vet att jag har det, många gånger i mitt liv. Men jag tror inte jag är svag för det,kanske lite svag ibland. Men i grund och botten vet jag att jag är minst lika stark som alla andra människor.
Men eftersom våra huvuden funkar så, att om vi hör nåt tillräckligt mycke tror vi på det. Då borde vi använda det till något bra, att så ofta som möjligt tala om för våra nära hur mycket vi bryr oss. En liten handling i en stor värld helt enkelt.
Jag önskar att det fanns ett slut på alla hemska saker jag listade tidigare, men tyvärr finns det nog ingen direkt lösning. Såvida inte nån tar reda på vad som driver människor till hemska handlingar.
Usch jag blir depp av mina alltför allvarliga och djupa tankar. Så nu ska jag sluta skriva om det här.

Tror de är mitt mammajag som spökar, jag vill skydda min dotter från allt ont, så jag får nojja över precis allt dåligt.
Hehe japp, det låter som jag de. Nojjig, de är mitt andranamn, eller nåt.
Min busFlisa är förövrigt och härjar på dagis. Hon verkligen älskar dagis. Full fart jämt, och all personal är förvånade av denna pluttiga lilla tjejs energi. I know, jag har funderat sen hon föddes hur mycket energi som egentligen ryms i hennes lilla kropp.

Helt galet att oktober snart är slut. Är verkligen inte långt kvar till jul, jag har börjat fundera på julklappar. Till Flisan e det inte så svårt,även mormor har jag kommit på nåt bra.Men resten återstår att tänka ut nåt bra till...
Måste ju fundera ut en födelsedagspresent till kvinnan som har allt, Elin!
Inte lätt...men nåt najs ska jag komma på! ;P

Nehe nu vart de en lång blogg så nu lägger jag ner de här för idag.
Jag ska njuta av mina teletubbies-fria timmar medan lillaskrutt e på dagis!
Ska nog baka lite med..får storbesök i eftermiddag =)

 Heeejrå!

Apotek

Är de inte ett himla fult ord? A.p.o.t.e.k - låter som nåt ställe för schimpanser, lr liknande.
Dit ska jag iaf, o se till o hitta de starkaste värktabletter man kan få, utan recept. För nåt sånt orkar jag inte fixa, läkarbesök o grejer, nej tack.
fast hittills idag (ta i trää) har jag inte ont i huvudet. Första dagen på nästan en vecka.
Så jag tänkte att min kropp kanske blivit immun mot alvedon?Den har liksom vänjt sig så de händer inget, så dags o prova nåt nytt. Mina egna funderingar,men värt o testa. För this sucks.
Och ett besök på F-kassan står på dagordningen. Oh så kul!! Eller så inte kul. Men ett måste, skönt o ha det gjort.
Men först, innan dessa tråkiga saker, en mycket roligare sak! Lunch me Jocke, det gillar jag! <3
För varje tråkig sak måste man ju faktiskt få göra en rolig också, tycker jag.Och så livar jag ju upp hans dag på jobbet med. Vilken otroligt god gärning!! ;P

Igår jobbade jag, med en förjävlig huvudvärk. Men det gick bra, var redo o dränka mig i fritösen av allt pipande ett tag. Men som tur var kunde jag stå emot frestelsen. Hade nog inte vart någon trevlig upplevelse.
Ganska lugn o tom på händelser dag. Massa bus me Flisan efter jobbet. Min älskade prinsessa<3

Ja just, idag satt jag o följde upp min ansökan till högskolan. Om de bara kunde bli december!!
Men iaf, så såg jag då vad mitt meritvärde var, det har jag aldrig vetat. Det var iaf 14,3 av 20,0 möjligt. Jag tyckte de va asbra??Iaf för o vara jag. Är de nån som har koll på va som är totalt värdelöst, okej, bra o typ superbra?Säg gärna till, ingen aning om vad som räknas som "högt".
Jag håller iaf alla tummar o tår för ett bra besked i december. Jag vill bli plugghäst!! ;P

Nähä nu ska jag nog ge mig ut i höstvädret. Hösten kan faktiskt va riktigt mysig. Men inte idag, småregn blåst o kallt.blä!
Hösten är mysig när de är lite solsken, småkallt o alla färger lyser upp. Inte en dag som idag alltså.
Men men, på me vantar, sjal o hela köret så ska jag nog överleva. Vore lite sorgligt annars, enligt mig iaf.

Heejrå!

Mitt pensionärs liv

Jepp, de är förmodligen mer pensionärsvarning på mig än min mormor som är ett par år från pension.
tanken var festa ikväll, min tanke runt lunch var nej nej nej! Som tur var va de en mycket bakis Elin som inte va så värst sugen i alla fal.Tack! ;P
haha jag pallar inte en dags arbete o sen utgång.I´m a pensionär, and I like it!
Nää men med en förkylnings krypandes i kroppen, en huvudvärk som aldrig ger sig, då känns de som ett smart drag o fortsätta vila lite. Jag hoppas på att om man vilar o tar de lugnt några dagar så ska de aldrig bryta ut o ja får förbli frisk. (håller tummarna!)
Men om 2 veckor ska de firas födelesedag..då har ja sett till att va ledig hela helgen, så gamla jag ska palla!
Så jag gör en repris av gårdagen o lägger min kropp (som dunkar av värk hela den, surt surt surt!) i sängen framför heroes hela kvällen. Den idén gillar jag.
Dessutom slipper ja slösa en hel söndag på o ligga bakis o tycka synd om mig själv. O de är trevligt, tycker jag.

Igår vart de som sagt en lunch me kusin, alltid trevligt. fick ju dessutom livemusik till lunchen, mindre trevligt!!
Musikskolan hade nån föreställning, me piano, ungar som sjunger o hela köret. Mitt i min huvudvärk, tack så mycket!
Sen hade hon en butik i stan kvar o ta innan hon va klar me arbetet för veckan, och ja som ändå inte hade nåt för mig. Ja jag körde lite volontär jobb sådär en fredags eftermiddag. veckans goda gärning tror jag allt! Nu lät de där mer patetiskt än vad de var, jag har ett liv haha. Men jag ville va snäll o hjälpa stackarn, va ju faktiskt fredag o allt då vill man väl bli klar så fort som möjligt.

Jag har förmodligen världens bästa mormor, eller inte förmodligen, jag HAR faktiskt världens bästa. Idag tvättade hon mina fönster och bytte mina gardiner medans jag jobbade. Nej inte för att jag är lat o inte kan göra de själv, utan för hon är snäll och faktiskt tycker sånt är kul.Kanske inte tvätta fönster, men pyssla med gardiner. Så när jag kom hem hade jag fått de sååå fint! Hon överaskade mig dessutom med helt nya köksgardiner!Hon e väl bara för bäst, ingen kan sy gardiner, kuddar o allt som min mormor! Mormor<3

Nähä, en dusch nu då, jag luktar hamburgare. Usch.


What goes around,comes around

Heeejrå!

Kråkboet

jepp jag har just utkämpat en kamp på sådär 20 min för att få någon ordning alls i mitt kråkbo!
Och med kråkbo menar jag såklart mitt hår. Jag älskar mitt långa hår. Men jag älskar inte hur de tovar sig, är självlockigt (dock inte sånna där fina prinsesslockar, utan lockar som böjer sig åt alla håll o kanter lite här  o var), och allmänt jävligt mot mig!
Skulle behöva gå o klippa mig tror ja.. nu har de vuxit ut igen så de är sådär långt (Med långt menar ja ner till precis ovanför asset långt!). "oooh stackars dig, din bitch!" tänker kanske många tjejer, för finns ju många som skulle döda för långt hår.
Men de är inte så kul som man skulle kunna tro. Visst asfint om man väl får ordning på de. Men då tar de väl 3 timmar av tovutredning,föning,plattning,lockande o ja gud vet vad. Och hur ofta orkar jag de? inte är de ofta iaf. Synd nog, måste nog skärpa mig o orka fixa de mera, annars kan ja ju lika gärna raka av skiten.
Och NEJ! Det skulle aldrig hända, ja känner mig naken om ja klipper mer än en centimeter av de. Är nog kanske nån slags hat-kärlek jag hyser för de härliga kråkbo som bor på mitt huvud. För trots att ja hatar de, så skulle ja förmodligen dö om nån klippte av de för mig.

Nee sådär jätteintressant är väl inte mina problem med mitt hår kanske. Men jag har itne så många andra problem att bjuda på, tyvärr inge smaskigt idag inte.

Eller ja ett problem har jag, det är dags för en såndär tom helg igen... Flisan åker till sin pappa idag efter dagis! Usch saknar henne redan...Och hade ja vetat att det väntade mig 2 häärliga sovmornar hade de kanske hjälpt lite. Men så är ju dock inte fallet. Eller ja, en sovmorgon får jag iaf. Men imorgon ringer klockan 8 lr nåt sånt. Jobba jobba hela dan. Men som de ser ut blir de iaf lite festligheter till kvällen, hoppas ja inte är alltför död efter jobbet bara.
Fick ett samtal som lät ungefär såhär häromdan.. "Hej! jag är på systemet...skulle jag köpa Marinella åt dig eller?"
Ehm nej tack jag tror inte det!! Härligt internskämt de där, ännu roligare är de att personen som ringer låter helt allvarlig. (nej Elin ja ska inte avslöja att det var du! ;P)

Nehe, nu har jag inte tid för de här, dags o trampa ner mot stan för o möta kusse för en lunch på stan!

Heeeeeeeeejrå!

Jag 0 poäng - Migrän 1 poäng

Japp, det var vad gårdagens huvudvärk resulterade i. En väldigt otrevlig migränattack framåt kvällen. Najs, de tackar jag för, inte!
Den var som tur var inte lika illa som mina migränanfall har vart förut. Då jag brukade ligga o spy konstant i minst 5 timmar i streck. Nödvändig info va? =P
Men det var tillräckligt illa för att ja spenderade kvällen på soffan liggandes med stora förhoppningar på att bara självdö där på fläcken. Så vart ju dock inte fallet (Nu i efterhand så är de ju en jävla tur!!), utan värken gick tillbaks tillräckligt för att ja skulle somna. Underbart!
Så gårdagen va ju inte en alltför trevlig dag, och idag har jag huvudvärk av huvudvärken som min mamma brukar säga. Huvudet känns stort som en luftballong o är allmänt ömt och gör ont. Som vanligt efter migrän.
Som tur är så är jag ledig idag, har inga spec åtaganden då jag avklarade tvätt o städning igår, vädret är totalt pissigt. Så jag kommer spendera dagen i soffan/sängen o bara ta de lugnt. Fram tills de är dags att hämta hem min lilla prinsessa=)
Var faktiskt sjukt längesen ja tog en helt lugn o skön vilodag här hemma. Men det känns skönt att inte haft tid med de! =D
Men idag behövs det nog, de enda jag hade att göra var att skriva o skicka iväg lite krafs. Och det är redan avklarat! =)
Får se om ja känner mig nåt piggare framåt kvällen, isf kan de kanske bli lite träning..Dock inte som de känns nu =/

Så nu ska jag nog mysa ner mig i sängen & dra igång lite Heroes, jag måste ju kolla om allt för o komma in i de igen..
Mysdag yes!

Heeejrå!

Hatar!!

Ja, jag hatar verkligen min tvättstuga!! Den är äcklig,har maskiner från 1800-talet, som dessutom inte fungerar!!
När ja kommer ner idag så funkar återigen inte en av maskinerna.. Ja e så trött på de nu! När man väl får tid kan man knappt tvätta iaf. Usch o fy!! Tur att ja håller på o lösa de här me o installera en här hemma.. Bara ja får tag i nån som kan dra de elektriska så ska jag köpa en tvättmaskin påengång! För de här gillar jag inte!!
De har pajjat hela min hurtiga tvätt/städ dag. Men bara o fortsätta, får väl städa bort mitt surande över tvätten helt enkelt!!

De hela vart ju inte bättre av att ja vaknar me bihålor som dunkar som de värsta bongotrummor,eller nåt.
Och nu har även huvudet följt deras exempel,som alltid när mina bihålor jävlas.
Det här är inte en så värst positiv dag, jag skulle helst vilja dra täcket över huvudet o ligga i sängen hela dan.
Ska försöka få tvätt o städning klart så fort som möjligt så jag kan få göra det en stund iaf.

Igår va jag iaf o fika med Axel, det var trevligt:) Va längesen så va kul o ses lite!
Och så fick jag min efterlängtade vaniljlatte, eller rättare sagt, 2 st sådana. Underbart!
Så nu klarar ja mig väl ett tag iaf..eller ja, jag är redan sugen på de!!

Nehe, nu ska jag lägga ner mitt allmänt negativa inlägg o gå ner till den hemska tvättstugan igen!!


Heeejrå!




Landet

Helgen har jag och Flisan spenderat ute på landet hos mina föräldrar. Hon verkligen älskar att vara där!
Fått skojjiga skogspromenader med morfar och massvis av bus o lek hela helgen! :)
Att kasta runt alla fina löv som hamnat på backen är ju huur skoj som helst! ;P
Och även jag trivs där ute, iaf att hälsa på en helg eller så. Får de lugnt o skönt och mysigt umgänge me familjen:)

Igår va de jobba på schemat! Men därinnan sprang ja på T med flera och fick se kort på de lilla livet!! Ooh så mysigt! =)
Gick bra o jobba, fick börja lära mig andra uppgifter..eftersom ja nu kmr få jobba mer o ska kunna ta lite ansvar för öppningar o stängningar o så, så blir de lite mer o lära sig :)
Men de känns asbra!! Vill jobba så mycke de bara går tills vidare..för i december hoppas ja på ett antagningsbesked som de står.. - jaaaa du ska börja hos oss!!
De vore så jävla underbart...beteendevetenskapliga here i come!! (man ska vara positiv så ja håller fast vid att jag SKA komma in)

Lite halvtaskigt me jobbtider den här veckan, men fick iaf en till tid på lördag..alltid nåt! Så veckan blir nog rätt lugn, som de ser ut nu.. tvättid imorn, ett besök av elin?Hoppas de iaf! :D annars vetefan va som händer.. jobb lördag, kasnke hitta på nåt bus me Elin på lördag, vem vet! :)
Min lillebror va ju generös i helgen och gav mig vätska han själv inte ville ha så.. ;P
Ikväll tror jag iaf att ja ska ta o prova på de där träningspasset.. skulle va såå skönt!! Och kolla upp hur de ligger till me betalningar o sådär.. för nu e de dags o försöka ta tag i de här! Min kropp behöver lite fart i sig tror ja :)
Innan ja blir som en pensionär..(mer än va ja redan är, som ligger i sängen o läser vid niosnåret =P)

Nehe nu är de jag som måste hoppa in i duschen! Blir en fika me Axel, va ett tag sen :) Ooh vaniljlatte!som ja längtat efter den..kanske ska kidnappa personalen som har sin dotter på samma dagis som flisan?Och tvinga henne va hemma hos mig o göra vaniljlatte hela dagarna? De vore nåt, men jag väljer att va lite trevligare o mer laglydig o går dit o köper mig en latte ist!


Heeeeeeejrå!

Nu har jag..

Vart sådär dålig på att blogga igen!!
Men jag har faktiskt haft fullt upp hela dygnens vakna timmar i stort sett.. (Och de hjälper kanske inte att ja deckar så fort ja slår ner asset på kvällen??)
Men de är så otroligt skönt att ha fullt upp!! När man under så lång tid haft alldeles för mycket tid är de helt underbart att känna att tiden inte riktigt räcker till..
Måndag tisdag vart de jobb. Fick hoppa in för vår sjuka chef. Så nu har jag vart med o öppnat första gången! :)
I tisdags kväll vart de även storhandling med mamma.. det var välbehövt vill jag lova!! O innan dess hade min mormor vart heelt underbar och hämtat Flisan på dagis (så hon inte behöver va där sådär jääättelånga dagar..) och lagat sjukt god mat åt oss!! Mormor<3
Asskönt o få kyl/frys/skafferi fyllt..va skapligt tomt!! Så nu har man beslutsångest när man ska laga mat för de finns så mycke o välja på ;P

Och igår körde mamma o jag en MiniExtremeHomeMakeOver" i flisans rum! Eller ja..mamma fick faktiskt göra det mesta. För min axel har pajjat på nåt skumt sätt och jag klarar inte ens att lyfta kaffekoppen själv. De suger!
Felicia hade fått massor av fina saker av en kompis till min mor. Spis,diskbänk,dockvagn,docksäng,matstol till dockan o massvis av saker. Hennes min när hon kom hem o fick se sitt nya fina rum var obetalbar! Haha sötnosen spenderade kvällen och morgonen idag med att natta dockor o ge dem mat. Sötaste tjejen!! =)

Och senare igår kväll åkte jag o kusse ut till tuna park. Hade ju fått en trevlig inbjudan av T till vipkväll på cubus!! Tack söta du! :) så vi shoppa en del..billigt me 30% dessutom ;P
Så vart en mascara till mamma (bara för hon e världens bästa o snällaste mamma får hon den av mig!), en mascara till mig (Måste testa den där kapselgrejen iaf..e nyfiken ;P), en kjol till Flisan eftersom de snart e dags för dagisfoto!=) och en parfym till mig!! Vart en paris hilton..(Dryg brud, men den luktar ju sjukt gott så! ;P) Och så fick man ju en liten mystisk påse.. Och där i låg de ju massa saker!! dagkräm,duschkräm,parfymprover, deo o allt va de nu var.. asbra ju!! Tack för de Cubus!! =)
Va en trevlig kväll me kusse, vi pratade bröllop o hennes snart kommande resa..Väldigt mysigt iaf :)

Idag då? Ja då blir de till att ta tag i ett problem som stört mig Väldigt länge! Nu orkar jag inte med det längre, så nu ska det bort!! Och jag hoppas verkligen att den nya lösningen kommer att fungera..annars vetefan vad jag gör? Det måste funka! Finns liksom inge mer att välja på nu..alla lösningar e testade =/
Men ja är optimistisk, ska bli skönt o bli av me de nu iaf!! ;P
Så blir de in på jobbet en sväng o se hur de blir med schema..För jag kommer få mycket mer tider nu!! (Yeeeees!!=D)
Ett tag framöver iaf, för en annan tjej försvinner ett tag.. Så de blir asbra!
Det mesta känns riktigt bra nu..väntar på att de ska bli december bara, får jag veta att jag blir antagen då, då skulle ja kunna dra en volt av lycka!! (Och ni som känner mig, ni vet att jag absolut inte kan slå volter...)

Elin, imorn är de fredag!! Underbart va??!! ; )
Och jag looovar att vi ska ses så myyycke de bara går nu, så känn ingen ångest längre gumman! =)

Nehe nu ska ja duscha o göra mig klar för stan och problemlösning. E sjukt sugen på en vaniljlatte med..får se om man kanske drar i sig en sån om tiden räcker till!
Dax för invigning av ny parfym o testa nya mascaran! Najs! ;P



Heeeeeeeeeeejrå!

Snart snart snart!!

Kommer min lilla prinsessa hem...usch o fy som jag saknat henne!!
Men idag är de söndag- vilket betyder att hon snart är hemma! =D
Så blir o plocka iordning lite här hemma innan.. inte ens hunnit få ordning på mina nyköpta grejer på Ikea ju! ;P

Alltså, jag vet att även jag kan vara väldigt full och smått odräglig ibland. Men saker man såg inatt får mig ju o undra hur folk e funtade egentligen. Riktigt svinigt folk fanns de..folk som inte kunde stå på benen, otroligt oförskämda saker. Och en sak jag hörde fick mig att ha väldigt svårt o hålla mig för skratt. Vad är vitsen med att stå i kön o gapa sitt efternamn och tro att folk blir imponerade?
Ja menar, lägg ner, det är bara ett namn. Jag såg då ingen som såg så särskilt imponerade ut.
Hahahaha.. =P
Dessutom stökade folk nog ner lite extra för tog oss längre tid än vanligt att bli klara..va inte hemma förren närmare halv 5:P
usch usch!!
Men jag kunde iaf sova imorse! De är inte särskilt vanligt..så gick inte upp försen för en halvtimme sen! Lovely! ;P

Nehe ta tag i hemmet här då o invänta att de är dags för lilla skruttan att komma hem!

Heeeeeeeeejrå!

Över

Happ..då va min lilla "mellanlandning" här hemma snart över då, o de e strax dags o åka o jobba igen.
Känns sisådääär just nu måste jag säga, trött o frusen som jag är. (fyyyy vad de e kallt nu!!)
Men jag vet att jag blir glad när de är löningsdags, så absolut värt de!
Dessutom gillar jag nätterna. Inge krångelbeställningar o sånt. Och folk e glada, lite väl glada men iaf. Hittills.. ah de där får ja säkert ångra att jag sa. Förr eller senare kommer ja väl råka ut för ett fylleslagsmål i kön.
Va en helt Okej dag på jobbet iaf. Ganska lagom me folk hela tiden så de rulla på rätt så bra. Och till och med vid stängning gick de smidigt!! =) Hoppas natten går lika bra... =P
Jag har dock vart lite trött i huvudet o väääldigt snurrig i bollen. Har fortf inte kommit underfund me om ja stoppa en leksak i den där barnmenyn lr inte?! Aja ingen klagade iaf så haha.. ah man ska väl ha sånna dagar med, snurrdagar!!
Dock tacksam att ja slapp hoppa in imorgon..3 pass på raken blir nog liite liite för mycket tror jag!! =P'

Har pratat lite med min lilla prinsessa i telefon idag, sööötnos! "laaaaallååå mamma" haha pluttan, så underbar!
Och imorgon är hon hemma igen..Äntligen!! Då är hon hemma i 2 veckor igen..skönt, slippa tomheten när hon e borta. Alla hennes ljud o saker överallt, visst ibland är de jobbigt..men när hon inte är hemma, då saknar jag ALLT!! Även de där jobbiga busgrejerna hon har för sig hehe..
Har tillome fått vända dörrhandtaget in till toaletten, för att hon inte ska få upp den. Hennes klättrande på toastolen för att tvätta händerna orkar man inte med var 5e min hur länge som helst haha..

Nehe plocka ihop allt o få på sig alla kläder. För här blir de allt halsduk, vantar o hela köret!! De är ju snorkallt..och de är INTE varmare sådär vid 4 snåret imorgonbitti kan jag lova..
Och tjejer..sorry att jag bangade ur!! Men de blir fler gånger, då ska jag haka på!! Så ikväll, festa åt mig med ;P

Heeeeejrå!!

Lördag

Är det bara jag som tycker tiden går otroligt fort? Det är nästan otäckt..tyckte nyss de va helg liksom?! =/
Inte långt kvar till jul ju!! Vilket också betyder att de inte är alltför lång tid kvar till min lilla prinsessa blir 2 år!! Herregud, de har gått otroligt fort!! Satt o kolla på en sisådär 120 bilder mamma framkallat på henne.. va bilder från att hon föddes fram till nu!
Helt sjukt vad liten hon vart! Då bara en liten skrynklig miniplutt - nu springer hon runt, man kan föra en ordentlig konversation och hon har en otrolig vilja!! :) Haha fast hennes egen vilja har nog fan funnits sen dag ett haha..kan va ett arv från mor sin ;)

Ahaja, igår va de Ikea då! =D Asroligt!! Blev massa handlat (en hel del såna där grejer helt-onödiga-men-jag-bara-måste-ha-för-de-är-ju-faktiskt-såå-billigt!!) O sen blir de ju inte sådär superbilligt i slutändan endå haha ;P
Men jag e jättenöjd me mina inköp, vart fina backar till Flisans leksaker, en annan förvaringsgrej till hennes saker, ett mjukismarsvin till henne (Bara för den va så söt och SÅ lik ett marsvin jag hade för många år sen haha...), nya fönsterlampor (aaaasfina, ja gilla idén me att dom va munblåsta så alla såg lite olika ut), en vas och en såndär bambupinne! (har saknat mina pinnar ^^) tyg till mina stoora kuddar i sängen ( Nu ska dom bli fina o passa i resten av rummet), en pall till felicia att ha när hon tvättar händerna och sådär, och sen en massa sånt där som man alltid köper på Ikea (Iaf jag!!) typ toaborste,diskborste och ljuuus! =)
Sen for vi runt lite till och kollade, en mysfredag helt enkelt =)

Kvällen spenderade jag ensam me ljus tända, liggandes på soffan. Heelt underbart! Kände att jag behövde vila upp mig inför idag hehe..
Är sjukt att det kan kännas tomt utan Flisan även kvällstid, då brukar hon endå sova ju!? Så är egentligen ingen skillnad...men iaf, så känns de jätte tomt för hon inte ligger inne i sin säng. Usch usch!!
Men aja, hon kommer hem imorn så ja får snart träffa henne igen!! =D

Måste bara gratulera ett par vänner också, inte varje dag sånt skojjigt händer!! =) Jätteglad för eran skull, kommer bli asbra ju :)

Så nu e man uppe o ska strax göra mig klar för jobb.. usch sååå kallt ute så inte lust o röra mig en meter! Men men de känns alltid bättre när man väl e där :)
Nähä en galet varm dusch nu då..så man kommer igång!! =P

Ha en bra lördag allihopa!

Heeeejrå!

Ikea/Jobba/Sova

Ah de är väl ungefär de min helg kommer att bestå av nu när min lilla prinsessa åker till sin pappa. usch!Lika tomt som vanligt..men tur att ja har fullt upp =P
Idag drar jag till ikea! Fantastiskt jättekul ska de bli! inte vart där på år o dar!
Ska inhandlas lite leksaksbackar, lampor o smått o gott. Och självklart massor av ljus!! nu när de är höst får man ha de sådär mysigt med massor av ljus tända. Me like! ;P
Och imorgon var planen att jag skulle jobba dagen sen lite utgång. Men som vanligt när de gäller mig ändras planerna jämt!
Jag tar o jobbar halva dygnet istället.. de är väl skoj?!
Men en stackars tjej som va schemalagd på natten hade planer och ville gärna hitta nån som kunde jobba ist.
Och jag som är så otroliiigt snäll ställer upp! (Okej jag kan väl erkänna att de va mestadels mer egoistiska skäl än så, jag behöver och Vill ha alla timmar jag kan få!! ;) ) Men tyckte ju även lite synd om henne.. har endå vart lite strul med pengar som inte kmr in på kontot i tid, så ja skjuter fram den där utgången, va endå ute förra helgen. Och blir fler gånger, eller hur?=)

jaja, jag hålelr mig iaf sysselsatt tills jag får hem min lilla ängel. För söndagen ska spenderas sovandes! Iaf försöka, jag är så dålig på att sova på mornarna.
Kvällarna däremot, då är jag bäst på o sova!! har slocknat innan 22 i stort sett hela veckan. Värsta pensionärsvarningen var häromkvällen, då jag strax efter 21 lägger mig o löser korsord!!!? What liksom?! Men hade kännt ett starkt sug för att lösa korsord, så var bäst att stilla de! ;P
Jag börjar nog bli gammal..? Eller så är de bara höstvädret me regn o blåst o skit som gör en trött.. usch!
Har iaf lite planer på att börja träna lite..inge gym, inte min grej! Men sånna där härliga pass,me fart i! De gillar jag! Få ut lite aggressioner o få lite fart o energi i kroppen är aldrig fel! Synd nog är de skapligt dyrt, så får se när ekonomin tillåter.

Min mor och jag kom även fram till igår att de är bäst jag börjar spara pengar i en liten "bröllopskassa".
E fan dyrt..o de e inte ens jag som ska gifta mig!! :P
Men mycke som behövs.. klänning,skor,hår,naglar, present osv osv... jisses!! Såklart har inte de underbara brudparet råd att betala allt sånt, bröllop e dyrt endå :P .Men dom skulle iaf betala Flisans klänning.:) För javisst! hon ska också vara tärna, min lilla tjej:)
Kommer bli ett jättefint bröllop de här!=)
Såå jaaa jag måste ta mig råd o börja träna, vill ju inte se ut som en flodhäst iklämd i nåt sidentyg!! ;P

Nehe ta o hoppa in i duschen o göra sig klar för ikea kanske?! Yes västerås here I come!! =D

Heeeeeeeeeejrå!



En deckad Flisa i bilen för ett tag sen =)
Såå söt när hon sover!!

RSS 2.0